Sari la conținut
Home » Salvat dintr-un adăpost în care urma să fie sacrificat, cățelul orb este salvat de un veterinar cu suflet mare!

Salvat dintr-un adăpost în care urma să fie sacrificat, cățelul orb este salvat de un veterinar cu suflet mare!

Salvat dintr-un adăpost în care urma să fie sacrificat, cățelul orb este salvat de un veterinar cu suflet mare!

Cățelul era la un pas să moară!

Cățelul din următoarea poveste a fost greu încercat de viață, totul fiind la un pas să provoace o adevărată tragedie.

Pe nume „Rem”, el a fost adus la Vet Ranch, era bolnav, speriat şi subnutrit, după ce nişte voluntari de la o organizaţie nonprofit l-au găsit şi l-au salvat din adăpostul unde urma să fie sacrificat. Nimic nu l-a împiedicat pe Dr. Mat să facă tot ceea ce îi stă în putință pentru a salva câinele, fără să renunţe nicio clipă în a-i reda bucuria de a trăi acestui animal.

Potrivit thedodo.com, dar ce era mai rău abia acum urma, deoarece pe lângă toate problemele pe care le prezenta, bietul animal era şi orb, ca urmare a intoxicaţiei cu medicamente din cauza unei supradoze primită anterior.

În doar câteva luni, animalul fricos, bolnav şi trist care a fost salvat de prietenii organizaţiei, a devenit un animal fericit, plin de viaţă, perfect sănătos şi frumos!

Salvat dintr-un adăpost!

Videoclipul de mai sus ne arată din nou cât de mult poate să conteze puțină atenție și dragoste, alături de un tratament precis care să vindece problemele animalului de companie. După ce se va reface complet, el va fi pus pe o listă de adopție, sperând să își găsească o familie iubitoare.