Orb și bolnav, un cățel de trei luni este salvat de pe străzile periculoase! Soarta micuțului patruped.

Videoclipul de pe YouTube a impresionat pe toată lumea!

Cazul micuţului patruped din următoarea poveste a impresionat pe toată lumea:

„Este sfâşietor pentru un biet suflet găsit pe străzi, flămând, bolnav şi singur, ignorat de toată lumea. Deşi nu are decât aproximativ trei luni, a cunoscut deja durerea, singurătate şi a suferit suficient în scurta sa viaţă.”

„Este subnutrit, bolnav pentru că şi-a trăit viaţa fără a avea un adăpost, fără mâncare adecvată şi fără să primească niciun ajutor. Cineva l-a văzut în această stare jalnică în momentul în care a încercat să traverseze strada pentru a obţine ceva de mâncare.”

Potrivit thedodo.com, încă de la venirea sa pe lume a îndurat imposibilul până când un bărbat l-a salvat.Tremura în timp ce mergea, deoarece era foarte slăbit şi subnutrit, i se puteau vedea cu uşurinţă oasele din micul său corp.

Tremurând din tot corpul, puiul a început să adulmece mâncarea. Uşor şi-a dat seama că totuşi există speranţă. Are nevoie de un acoperiş deasupra capului pentru tot restul vieţii, îngrijire veterinară adecvată şi dragoste necondiţionată.

Din fericire, salvatorul l-a transportat de urgenţă la veterinar, unde îşi va petrece următoarele zile sub atentă supraveghere medicală, până când sănătatea şi greutatea vor fi în limite normale.

Orb și bolnav, un cățel a fost salvat de pe străzi!

Doriti sa primiti notificari cu stirile animalzoo.ro? Abonati-va acum si va vom tine la curent cu ultimele noutati. Nu Da