Sari la conținut
Home » Orb și bolnav, un cățel de trei luni este salvat de pe străzile periculoase! Soarta micuțului patruped

Orb și bolnav, un cățel de trei luni este salvat de pe străzile periculoase! Soarta micuțului patruped

  • de

Orb și bolnav, un cățel de trei luni este salvat de pe străzile periculoase! Soarta micuțului patruped.

Videoclipul de pe YouTube a impresionat pe toată lumea!

Cazul micuţului patruped din următoarea poveste a impresionat pe toată lumea:

„Este sfâşietor pentru un biet suflet găsit pe străzi, flămând, bolnav şi singur, ignorat de toată lumea. Deşi nu are decât aproximativ trei luni, a cunoscut deja durerea, singurătate şi a suferit suficient în scurta sa viaţă.”

„Este subnutrit, bolnav pentru că şi-a trăit viaţa fără a avea un adăpost, fără mâncare adecvată şi fără să primească niciun ajutor. Cineva l-a văzut în această stare jalnică în momentul în care a încercat să traverseze strada pentru a obţine ceva de mâncare.”

Potrivit thedodo.com, încă de la venirea sa pe lume a îndurat imposibilul până când un bărbat l-a salvat.Tremura în timp ce mergea, deoarece era foarte slăbit şi subnutrit, i se puteau vedea cu uşurinţă oasele din micul său corp.

Tremurând din tot corpul, puiul a început să adulmece mâncarea. Uşor şi-a dat seama că totuşi există speranţă. Are nevoie de un acoperiş deasupra capului pentru tot restul vieţii, îngrijire veterinară adecvată şi dragoste necondiţionată.

Din fericire, salvatorul l-a transportat de urgenţă la veterinar, unde îşi va petrece următoarele zile sub atentă supraveghere medicală, până când sănătatea şi greutatea vor fi în limite normale.

Orb și bolnav, un cățel a fost salvat de pe străzi!