Sari la conținut
Home » Salvat dintr-o crescătorie ilegală, un cățel simte pentru prima oară dragostea unei familii!

Salvat dintr-o crescătorie ilegală, un cățel simte pentru prima oară dragostea unei familii!

  • de
cățel

Salvat dintr-o crescătorie ilegală, un cățel simte pentru prima oară dragostea unei familii!

O nouă viață pentru un cățel chinuit!

Peste 700 de câini au fost salvați dintr-o crescătorie ilegală, fiind nevoiți să trăiască în condiții greu de descris. Însă, pentru unul dintre căței, noua viață l-a pus în situația de a încerca lucruri cu totul necunoscute, precum dragostea unei familii și un culcuș moale și călduros în care poate să doarmă.

Totul s-a petrecut în Georgia, Statele Unite ale Americii, acolo unde poliția și voluntarii unui adăpost pentru animale au salvat câinii mulțumită unui pont anonim.

Povestea lui Jordan a impresionat pe toată lumea, el reușind să fie adoptat destul de repede. Bietul câine era încă traumatizat, chiar și după ce și-a revenit fizic.

câine
câine

În loc să se întindă ca orice câine obişnuit, Jordan şi-a sprijinit doar vârful capului pe marginea pernei şi a adormit în picioare.

„Era obişnuit să doarmă în picioare din cauza cuştii sale strâmte” – povesteşte Melissa. Dar nu a durat mult până când Jordan să afle că lucrurile stăteau cu totul diferit în acest loc.

câine
câine
patruped
patruped

Pe da altă parte, avea la dispoziţie o mulţime de spaţiu de explorat şi o mulţime de locuri în care putea să se odihnească şi să se simtă confortabil.

animale de companie
animale de companie

De curând a învăţat să se cufunde pe canapea cu fraţii săi. În plus, adoră să poată lua cina împreună cu familia.

cățel
cățel