Sari la conținut
Home » Cei mai buni prieteni din lume! Doi căței rămân împreună, indiferent de ceea ce se întâmplă

Cei mai buni prieteni din lume! Doi căței rămân împreună, indiferent de ceea ce se întâmplă

  • de

Cei mai buni prieteni din lume! Doi căței rămân împreună, indiferent de ceea ce se întâmplă.

Relația specială dintre doi căței trecuți printr-o mulțime de probleme!

Pentru Stevie, un patruped orb din rasa Shar-Pei, și Jimmy, un cățel din rasa Chihuahua, prietenia reprezintă cel mai de preț lucru în viață. La începutul acestei luni, Jimmy şi Stevie au fost duşi în sudul Californiei la Ramona Humane Society. Din păcate, nimeni nu s-a prezentat pentru a revendica perechea, deşi existau indicii că locuiseră împreună în aceeasi casă. La scurt timp după sosirea lor la adăpost, o fotografie a celor doi câini a atras atenţia echipei de salvare „Shar-Pei California”, care a decis să-i salveze.

„Nu am văzut niciodată – în cei 30 de ani de când salvez animale – o legătură cum există între cei doi”, povesteşte Neda Rosa. „Şi partea cea mai bună este că Jimmy, Chihuahua, ştie că partenerul său este orb şi îl îngrijeşte. Este ataşat de el ca un lipici. Se îngrijeşte în permanenţă de el şi îl alintă non-stop. Tot ce vrea este să fie lângă el.”

„Suntem o echipă care se ocupă de salvarea şi reabilitarea câinilor Shar-Pei”, a spus Rosa. „Dar când am văzut cum erau conectaţi aceşti doi câini, ne-am gândit că nu există nicio modalitate de a-l lăsa pe micul său prieten în urmă.”

Ei își petrec tot timpul împreună.

„Jimmy este în permanenţă alături de el. “, mărturiseşte Rose. „Este protectorul său şi îţi dai seama imediat că au petrecut mult timp împreună. Jimmy îi linge întotdeauna ochii [lui Stevie], este mereu atent cu el şi nu vrea să-l părăsească nicio clipă.”

Voluntarii au fost impresionați de legătura acestora puternică, dorind să le găsească o casă permanentă.

„Orice persoană interesată trebuie să înţeleagă problemele de sănătate ale lui Stevie”, spune Rosa.

Căței
Căței

Şi, desigur, cei doi prieteni trebuie adoptaţi împreună.