Sari la conținut
Home » Mereu împreună indiferent de probleme! Doi cățeluși devin cei mai buni prieteni

Mereu împreună indiferent de probleme! Doi cățeluși devin cei mai buni prieteni

  • de

Mereu împreună indiferent de probleme! Doi cățeluși devin cei mai buni prieteni.

Cei doi cățeluși au supraviețuit într-o lume extrem de complicată!

În centrul atenției în povestea următoare se află doi prieteni extrem de buni, care au fost nevoiți să supraviețuiască într-o lume care părea prea dificilă pentru ei. Însă, mulțumită celor de la Hope For Paws, cei doi căței au fost salvați cu succes de pe stradă.

Salvatorii Hope For Paws, o asociație pentru protecția animalelor ştiau că cel mai bun mod de a-i prinde era să asigure zona cu garduri, astfel încât de data aceasta să nu mai poată scăpa. Câinii erau infestaţi cu purici şi s-au simţit mult mai bine după ce paraziţii au fost îndepărtaţi.

Boo-Boo era îngrijorat de starea lui Yogi şi a început să-i latre pe salvatori, dar a evitat să se apropie prea mult de ei.

A căzut în genunchi în timp ce aşeza plasa în jurul lui, dar în cele din urmă a reuşit să-l prindă cu succes.

Au fost apoi duşi la veterinar, unde au fost examinaţi şi s-au bucurat de o binemeritată baie caldă.

S-au liniştit dându-şi seama că în sfârşit sunt în siguranţă şi au căpătat din nou încredere în oameni. Nu mai trebuiau să-şi facă griji că vor ajunge din nou pe străzi. De acolo, cei doi au mers la o casă de plasament împreună cu „Pal Rescue”.

Cățeluși

Salvatorii se aşteptau ca aceşti prieteni buni să fie adoptaţi împreună în aceeaşi casă. După ce au distribuit povestea în mediu online, ei au reușit să le ofere acestora o nouă șansă la viață, în prezența unei familii deosebite.

Cățeluși
Cățeluși

De acum, Yogi şi Boo-Boo nu trebuie să-şi mai facă niciodată griji că vor fi vreodată separaţi. Fac parte dintr-o familie care cu siguranță că le va oferi cele mai frumoase momente.