Sari la conținut
Home » Salvat de pe stradă, un câine bătrân cunoaște pentru prima dată dragostea unei familii!

Salvat de pe stradă, un câine bătrân cunoaște pentru prima dată dragostea unei familii!

Salvat de pe stradă, un câine bătrân cunoaște pentru prima dată dragostea unei familii!

Patrupedul nu mai avea speranțe la o viață normală!

Organizaţia de salvare a animalelor Hope For Paws revine cu un alt videoclip uimitor despre un caz cu totul ieşit din comun. De această dată, voluntarii au fost chemaţi pentru a interveni în apropierea unei staţii de tratare a apei, unde se afla un câine în vârstă. Un moment cu totul emoţionant este acela când patrupedul este în cele din urmă prins şi din primele clipe înţelege că prezenţa acelor oameni are un singur motiv: acela de a-l ajuta.

Oamenii i-au dat numele Mufasa, însă au înţeles imediat că trebuiau să fie foarte prudenţi deoarece existau numeroase reziduri toxice în rezervoarele din apropierea locului în care bietul animal se chinuia să supravieţuiască.

Salvat de pe stradă, un câine intră într-o familie iubitoare!

Patrupedul era bătrân, singur, înfometat şi foarte aproape de un teritoriu periculos. El nu a cunoscut niciodată ce înseamnă dragostea sau afecţiunea şi nu a lăsat echipa de salvare să se apropie. Salvatorii duc patrupedul la maşină şi apoi îl transportă la clinica veterinară unde bătrânul câine beneficiază de toată atenţia şi iubirea de care avea nevoie.