Sari la conținut
Home » Salvat de la moarte, un cățel se recuperează pe deplin într-un adăpost pentru cimpanzei!

Salvat de la moarte, un cățel se recuperează pe deplin într-un adăpost pentru cimpanzei!

  • de

Salvat de la moarte, un cățel se recuperează pe deplin într-un adăpost pentru cimpanzei!

Un cățel avea nevoie disperată de dragostea și ajutorul oamenilor!

Un adăpost pentru protecția și conservarea speciei de cimpanzei din Liberia, a avut parte de un locatar cu totul neașteptat, în momentul în care Jenny Desmond a decis să aducă un cățeluș în rândul celorlalte animale.

Proprietara adăpostului ştia că trebuie să acţioneze rapid dacă dorea să salveze acest biet căţeluş.

După ce Jimmy a curăţat rănile căţeluşului, l-a hrănit şi l-a ajutat să bea puţină apă, Jenny i-a dat un nume puiului neputincios: Snafu.

În următoarele zile, Snafu a început să-şi recapete forţele din ce în ce mai mult.

„Blana începe să arate normal acolo unde nici măcar nu părea să fi avut vreodată păr. Înainte existau zone mari de piele fără pic de blană, care acum sunt din ce în ce mai puţine. În fiecare zi starea lui de sănătate se pare că se îmbunătăţeşte. Dar, la fel ca majoritatea animalelor pe care le salvăm, se întrevede ziua în care vor fi din nou capabile să se bucure de viaţă”, spune Jenny.

După ce căţeluşul s-a recuperat cea mai mare parte, Jenny şi Jimmy au decis că este timpul ca Snafu să se întâlnească cu cimpanzeii din adăpost.

Un cățel

Dar pe măsură ce Jenny şi Jimmy au început să călătorească în interesul adăpostului pe care îl deţin, cuplul nu a vrut ca Snafu să rămână fără dragostea şi afecţiunea pe care acest câine dulce le merită.

Pentru a se asigura că va primi în continuare atenţia de care are nevoie, Jenny a întrebat-o pe sora ei dacă este dispusă să adopte câinele.

Un cățel
Un cățel

Şi nu a mai durat mult până când Snafu şi-a început călătoria spre noua lui casă din Colorado.

Micul căţeluş devenise acum un câine sănătos, energic. Şi era un membru cu drepturi depline al unei familii care cuprinde atât cimpanzei cât şi oameni cu suflet mare.