Sari la conținut
Home » Salvarea unui Pitbull legat de un gard! Câinele nu poate trece indiferent pe lângă această imagine

Salvarea unui Pitbull legat de un gard! Câinele nu poate trece indiferent pe lângă această imagine

Salvarea unui Pitbull legat de un gard! Câinele nu poate trece indiferent pe lângă această imagine.

Totul s-a petrecut în Rusia!

Un tânăr pe nume Dmitriy mergea împreună cu soția lui la un magazin local din Novorossiisk. Ei au observat un PitBull ce era legat de un gard. Aparent, câinele fusese lăsat de unul singur.

„L-am mai văzut pe acest câine cutreierând oraşul în repetate rânduri”, spune Dmitriy. „Foloseşte întotdeauna trecerea de pietoni pentru a traversa strada. Este un câine foarte inteligent.”

Dar un alt animal care trecea pe lângă el a văzut lucrurile în mod diferit.

Acesta era un câine fără stăpân, extrem de îngrijorat că PitBull-ul fusese abandonat.

În timp ce Dmitriy privea uimit, câinele s-a apropiat de PitBull şi a început să-i dezlege nodul. Nu a durat prea mult până când a „eliberat” PitBull-ul, care era gata să plece alături de „salvatorul” său în căutare de noi aventuri.

„Am intrat în magazin şi l-am chemat pe proprietar la casa de marcat”, spune Dmitriy. Era o femeie, care a ieşit imediat să-şi recupereze câinele.

Observând că PitBull-ul era dispus să plece alături de noul său prieten, Dmitriy şi iubita sa au intervenit rapid, pentru a putea salva situația.

Salvarea unui Pitbull legat

În cele din urmă, totul s-a rezolvat cu bine, iar cățelul legat de gard nu era abandonat, el își aștepta liniștit stăpânul.