Sari la conținut
Home » Un Pitbull, cel mai bun prieten al unei fetițe! Ei dorm împreună în fiecare seară

Un Pitbull, cel mai bun prieten al unei fetițe! Ei dorm împreună în fiecare seară

  • de

Un Pitbull, cel mai bun prieten al unei fetițe! Ei dorm împreună în fiecare seară.

Pitbull-ul a devenit un adevărat „frate” mai mare!

Frica de întuneric și de a rămâne singur reprezintă temeri din viața oricărui copil. Însă, fetița din următoarea poveste are parte de un ajutor cu totul special, în lupta cu depășirea acestor probleme.

Pe nume Ady, fetița era extrem de speriată în fiecare noapte, iar de această dată singura soluție a venit din parte patrupedului familiei.

Potrivit thedodo.com, familia Leary locuieşte în Alaska, iar cutremurul reprezintă un eveniment destul de des întâlnit în comunitate. Atunci când ei au avut ghinionul de a trece de unul cu magnitudinea șapte, frica a rămas întipărită în mintea fetiței.

Un Pitbull, cel mai bun prieten al unei fetițe

În cele din urmă, soluţia s-a dovedit a fi la îndemână: părinţii au crezut că trebuie să meargă cu ea la un psiholog, dar fetiţa le-a indicat că are nevoie doar de cineva care să-i ofere încredere, precum Fury, PitBull-ul!

În imaginile de mai sus se poate observa cum fetița doarme alături de prietenul ei cel mai bun în fiecare noapte, și nu numai că împart patul împreună, însă ea îl învelește constant, având o adevărată grijă față de fratele său mai mare.