Sari la conținut
Home » Salvarea unui cățel refugiat într-un templu! Patrupedul era extrem de speriat și plin de răni

Salvarea unui cățel refugiat într-un templu! Patrupedul era extrem de speriat și plin de răni

  • de

Salvarea unui cățel refugiat într-un templu! Patrupedul era extrem de speriat și plin de răni.

Sensibilitate și emoție extremă la un cățel abandonat!

Câinele din următoarea poveste a impresionat pe toată lumea, după ce condiția lui precară de sănătate a suferit o transformare extraordinară! Descurajat și fără speranțe pentru viitor, privirea din ochii cățelului a amplificat situația tragică în care se află.

Salvatorii au primit un apel disperat despre un câine rănit care îşi găsise refugiu într-un templu. Câinele avea o supărare evidentă şi ochii îi erau extrem de trişti.

Bietul câine era plin de răni. Cei de la Animal Aid urmau să îl transporte la centru pentru îngrijiri medicale.

După ce a fost evaluat de către un medic veterinar, s-a putut constata că el pierduse mult sânge şi avea nevoie de perfuzii pentru a putea să-şi revină. Rănile lui au fost, de asemenea, curăţate, starea lui de sănătate cunoscând o îmbunătățire extraordinară, într-un timp relativ scurt.

A fost supus unei diete bogate în nutrienţi, astfel încât să poată să-şi recapete puterile. Din fericire, prin munca unor oameni pasionați și dedicați cauzei salvării animalelor, patrupedul a primit o nouă șansă la viață. Voluntarii i-au dat şi un nume, Punkin, iar acum el se poate bucura de o nouă viață.

 

Salvarea unui cățel refugiat într-un templu