Sari la conținut
Home » O nouă operațiune de succes a pompierilor! Un câine a fost salvat din râul Tur

O nouă operațiune de succes a pompierilor! Un câine a fost salvat din râul Tur

  • de

O nouă operațiune de succes a pompierilor! Un câine a fost salvat din râul Tur.

Totul putea deveni o adevărată tragedie!

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Someș” din județul Satu Mare a primit un apel mai puțin obișnuit, apel care anunța situația disperată a unui patruped căzut în râul Tur:

“Astăzi, în jurul orei 14:40, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat să intervină pentru salvarea unui câine, căzut în râul Tur. La fața locului s-au deplasat un ofițer și 4 subofițeri cu două autospeciale, una de primă intervenție și comandă și una de stingere cu apă și spumă din cadrul Secției de Pompieri Negrești Oaș”, se arată într-o informare a ISU Satu Mare pentru presasm.ro.

Toată situația a fost rezolvată cu succes, patrupedul fiind puțin speriat, însă fără răni vizibile. După o vizită la medicul veterinar, cățelul se va întoarce în cadrul familiei, asta dacă va fi identificată familia acestuia prin intermediul microcipului.

Zilnic, cazuri mai mult sau mai puțin mediatizate ne arată importanța și profesionalismul celor care lucrează în cadrul departamentelor pentru situații de urgență, fiind martorii unor operațiune de salvare a animalelor din diverse situații periculoase.

O nouă operațiune de succes