Sari la conținut
Home » Salvarea unui cățel pierdut de familia sa! Un șofer de autobuz decide să intervină

Salvarea unui cățel pierdut de familia sa! Un șofer de autobuz decide să intervină

Salvarea unui cățel pierdut de familia sa! Un șofer de autobuz decide să intervină.

Totul s-a petrecut în Finlanda!

Viaţa unui şofer de autobuz avea să îi ofere un moment cu totul deosebit! Pe nume Hicham Bouijal, bărbatul a observat un câine rătăcit pe străzi.

Potrivit thedodo.com, el nu s-ar fi gândit niciodată să primească vizita unui pasager cu totul special la bordul autobuzului său.

Originar din  Saramaki, Finlanda, şoferul se îndrepta spre ultima sa oprire la sfârşitul turei de seară, când atenţia i-a fost atrasă de o scenă oarecum ciudată. Pe marginea drumului, un câine destul de mare şi blănos, mergea singur prin întuneric.

„S-a dovedit a fi un pasager foarte cuminte”, a spus Boujlal, comentând ce i s-a întâmplat. Din fericire, în afară de a-şi fi găsit un om cu inimă bună în persoana şoferului, aventura acestui câine a avut şi un final fericit. După ce a fost întâmpinat cu braţele deschide de adăpost, voluntarii au aflat că părăsise casa stăpânilor cu câteva ore mai devreme.

Câinele s-a urcat şi s-a aşezat chiar în spatele lui Boujlal. Când s-a întors la depou, a decis să apeleze un adăpost local pentru animale. Între timp, câinele prietenos i-a ţinut companie lui Hicham.

Datorită atenţiei şi altruismului şoferului, patrupedul şi-a regăsit familia, care era extrem de îngrijorată de dispariţia sa.

Salvarea unui cățel pierdut