Sari la conținut
Home » Salvarea unui cățel a venit de la pompieri. El a rămas blocat între țevile de canalizare

Salvarea unui cățel a venit de la pompieri. El a rămas blocat între țevile de canalizare

Salvarea unui cățel a venit de la pompieri. La Arad, pompierii au intervenit pentru a scoate un cățel care a rămas prins între țevile de canalizare depozitate în curtea unei societăți comerciale.

Patrupedul era epuizat și părea că renunțase să se mai zbată să iasă de acolo.

„Ceea ce nu a știut el este că noi, pompierii, nu renunțăm iar pentru noi, fiecare viața contează”, au afirmat pompierii.

Intervenția de scoatere a cățelului a fost una dificilă

Salvarea unui cățel a venit de la pompieri, țevile voluminoase fiind îndepărtate cu atenție, întrucât exista pericolul ca patrupedul să fie rănit, iar după aproximativ 30 de minute, acesta a fost scos.

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad au transmis că nu știu cât timp a stat cățelul acolo, dar ieri a avut noroc, atunci când un angajat al societății a observat în curtea acesteia patrupedul prins între țevile de canalizare depozitate.

De asemenea, ei au mai precizat că animalul părea că renunțase să mai lupte pentru viață, din cauza extenuării.

„Nu știm cât s-a zbătut pentru a se elibera sau cât timp a petrecut acolo, dar astăzi i-a surâs norocul, atunci când un angajat al societății l-a observat și a chemat pompierii.

Cățelul era epuizat și părea că renunțase la lupta pentru viață.

Ceea ce nu a știut el este că noi, pompierii, nu renunțăm iar pentru noi, fiecare viața contează.

În ciuda faptului că intervenția a fost dificilă deoarece țevile voluminoase trebuiau îndepărtate cu grijă, astfel încât cățelul să nu se rănească, după aproximativ 30 de minute, acesta a fost eliberat în siguranță”, a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Arad.

Cățelul a fost adoptat de persoana care a sunat la 112

Pompierii s-au deplasat la fața locului în urma unui apel la 112 efectuat de către angajatul care a văzut cațelul blocat între acele țevi de canalizare.