Sari la conținut
Home » Salvarea unor câini maltratați și neglijați! Animalele au fost luate de la fostul proprietar

Salvarea unor câini maltratați și neglijați! Animalele au fost luate de la fostul proprietar

  • de

Salvarea unor câini maltratați și neglijați! Animalele au fost luate de la fostul proprietar.

Animalele de companie își duceau viața complicată, fără să aibă speranțe la un viitor mai bun!

Viktor Larkhill, un iubitor declarat al animalelor de companie, a primit un apel despre doi căţeluşi care îşi duceau traiul în curtea unor persoane extrem de neglijente și agresive.

Când Viktor s-a dus să vorbească cu persoanele respective şi le-a cerut să predea câinii, aceștia au refuzat.

El era hotărât să scoată aceşti câini în siguranţă, chiar dacă trebuia să-şi pună propria viaţă în pericol. A intrat împreună cu un prieten în curtea locuinței și a luat cei doi câini, după care a fugit la mașină.

În cele din urmă, ajunşi în siguranţă în maşina lui Viktor, puii primesc numele Johnny şi Carla. Viktor îi duce direct la o casă de plasament unde un cuplu iubitor se va ocupa de ei.

Urmăritorii săi de pe Facebook şi YouTube i-au spus în repetate rânduri să nu despartă puii, chiar dacă este foarte dificil să găsească o familie pentru amândoi, însă merita încercat.

Aceasta nu este încă locuinţa permanentă a lui Johnny, dar este o locaţie minunată, unde proprietarii permit câinilor şi cailor să socializeze cât e ziua de lungă.

Salvarea unor câini maltratați și neglijați

Un gest extrem de important pentru animalele de companie abuzate, care ar fi avut o soartă tragică în compania foștilor săi proprietari.