Sari la conținut
Home » Rezultatele campaniei ASPA. Câte sterilizări au fost realizate la nivelul Bucureștiului

Rezultatele campaniei ASPA. Câte sterilizări au fost realizate la nivelul Bucureștiului

Rezultatele campaniei ASPA (Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor), de sterilizare, realizate în perioada 8 noiembrie 2021 – 30 aprilie 2022, care au vizat animalele fără pedigree – câini cu deținător și pisici cu și fără deținător – derulate de ASPA au fost anunțate de Primarul Capitalei printr-o postare pe Facebook.

Rezultatele campaniei ASPA. 7000 de animale sterilizate

Aproape 7.000 de animale fără pedigree – câini cu deținător și pisici cu și fără deținător – au fost sterilizate gratuit în cadrul campaniei derulate de ASPA în perioada 8 noiembrie 2021 – 30 aprilie 2022, anunță Primăria Capitalei. La începutul campaniei se avea în vedere sterilizarea gratuită a unui numar de aproximativ 10.000 de animale.

”Aproape 7.000 de animale fără pedigree – câini cu deținător și pisici cu și fără deținător – au fost sterilizate gratuit în cadrul campaniei derulate de ASPA în cele 12 cabinete veterinare partenere, în perioada 8 noiembrie 2021 – 30 aprilie 2022”, scrie pe Facebook Nicușor Dan.

Rezultatele campaniei ASPA

Primăria Capitalei, prin administratorul public Diana Punga, a angrenat în campania de informare a cetățenilor cu privire la microciparea și sterilizarea animalelor mai multe instituții ale administrației locale, ASPA, Poliția Locală a Municipiului București, Poliția Locală Sector 2, PROEDUS, Centrul Teritorial Veterinar Sector 2, precum și voluntari din partea unor organizații neguvernamentale, „într-un efort comun lăudabil”.

„Mulțumesc bucureștenilor care au înțeles importanța sterilizării animalelor de companie și au răspuns apelului nostru. Asigur toți locuitorii orașului că vom avea în continuare astfel de campanii, pentru un București civilizat și prietenos cu animalele”, conchide edilul.