Sari la conținut
Home » Respinsă de toată lumea, o cățelușă grav bolnavă a primit ajutor în momentul în care avea cea mai mare nevoie!

Respinsă de toată lumea, o cățelușă grav bolnavă a primit ajutor în momentul în care avea cea mai mare nevoie!

  • de
cățelușă

Respinsă de toată lumea, o cățelușă grav bolnavă a primit ajutor în momentul în care avea cea mai mare nevoie!

O nouă viață pentru o cățelușă abandonată fără milă!

După ce a trăit o parte din viață pe străzile periculoase din Grecia, o cățelușă pe nume Bianca părea condamnată la o moarte sigură, fiind extrem de bolnavă.

Animalul, pe lângă faptul că are dificultăţi de deplasare este afectat și de lipsa unui adăpost călduros și a hranei oferită în mod regulat. Câţiva oameni care lucrau în apropiere o hrăneau, uneori chiar mai mult decât trebuia, şi i-au construit o căsuţă din lemn pentru a se adăposti. Unii au plătit radiografiile la medicul veterinar, în timp ce alţii i-au cumpărat un scaun cu rotile special. Chiar şi aşa, cu tot ajutorul primit, strada nu mai era locul său.

Chiar dacă este extrem de adorabilă, boala nu face excepții, fiind nevoie urgentă de o intervenție chirurgicală.

cățelușă
cățelușă

Acela a fost momentul în care SPAZ, o organizaţie de salvare a câinilor, a aflat despre povestea ei şi a intervenit. A fost luată de pe străzi, dusă la medicul veterinar pentru o binemeritată baie, a primit tratament şi a trecut printr-o şedinţă de înfrumuseţare pentru a arăta cât mai bine pentru un posibil proprietar.

Bianca nu mai putea să stea pe propriile membre, deoarece avea mari probleme la picioarele din spate.

patruped
patruped

În videoclipul de mai jos o putem vedea pe Bianca și problema ei de sănătate, care ajunge să fie depășită parțial după ce a primit ajutor din partea oamenilor cu suflet mare.