Sari la conținut
Home » Rămas orfan după ce și-a pierdut mama, un ied este adoptat de o cățelușă Golden Retriever!

Rămas orfan după ce și-a pierdut mama, un ied este adoptat de o cățelușă Golden Retriever!

Rămas orfan după ce și-a pierdut mama, un ied este adoptat de o cățelușă Golden Retriever!

O cățelușă Golden Retriever a devenit noua mamă a unui ied!

Pe nume Niuniu, o căţeluşă Golden Retriever şi-a găsit un prieten cu totul special. Este vorba despre Liuyi, un ied care a trecut printr-o mulțime de probleme în viață.

În timp ce Niuniu nu ştia exact cine este acel nou prieten care a venit acasă să se joace, iedul a insistat să se apropie de ea, de parcă ar fi aşteptat să fie alăptat sau să primească alte îngrijiri materne.

Interesant este că Niuniu a observat cum stăpâna sa avea grijă de micul ied şi curând a ştiut exact ce ar trebui să facă.

Astfel, prietenia dintre Niuniu şi Liuyi a devenit şi mai strânsă. Iedul nu doar căuta compania câinelui alături de care să tragă un pui de somn, dar îi plăcea să fie mai tot timpul lângă ea că să se joace şi să-şi primească porţia de lapte.

Drept urmare, Niuniu a învăţat să-l hrănească pe micul Liuyi la fel cum proceda mama sa umană. În videoclip puteţi vedea cum câinele ţine biberonul în gură, în timp ce iedul bea laptele cu poftă, cu adevărat impresionat!

Din nou, animalele noastre de companie reușesc să ne surprindă, mai ales în anumite situații care sunt considerate „critice”. Cățelușa a dat dovadă de o puternică empatie față de un alt suflet aflat în nevoie, iar acum au devenit cei mai buni prieteni!

Golden Retriever
Golden Retriever