Sari la conținut
Home » Mirat de faptul că nimeni nu îl dorea pe un biet câine, un medic veterinar descoperă motivul emoționant!

Mirat de faptul că nimeni nu îl dorea pe un biet câine, un medic veterinar descoperă motivul emoționant!

  • de

Mirat de faptul că nimeni nu îl dorea pe un biet câine, un medic veterinar descoperă motivul emoționant!

Toată lumea a refuzat un biet câine, fără să cunoască adevăratul motiv!

Dj, un câine adorabil în vârstă de 11 ani a trecut printr-o mulțime de refuzuri în viață. Chiar dacă era inițial adoptat de o familie, ulterior aceștia luau decizia să îl ducă la adăpost, din motive încă necunoscute. Se pare că el lătra fără să se oprească, vizibil deranjat de ceva anume.

Însă, un medic veterinar dedicat a investigat situația și a putut observa că bietul patruped este complet surd, de aici și comportamentul ciudat al acestuia.

cățel
cățel

Patrupedul se află acum într-un adăpost din New York. Dar, fiind surd şi extrem de speriat, i-a fost greu să-şi găsească o casă.

câine
câine

Voluntarii de la adăpost ştiu acum că găsirea unei case pentru DJ reprezintă o adevărată provocare. Cu toate acestea, nu îşi pierd speranţa că îşi va petrece ultimii ani alături de o familie care să-l iubească şi să-l accepte aşa cum este.

patruped
patruped

Comportamentul său îi determină pe cei interesaţi de adopţii să stea departe de el.

cățel
cățel

Nu are nicio problemă când una dintre voluntare îi pune lesa şi, în ciuda problemelor de auz, este un căţel foarte gentil.

patruped
patruped

Se pare că voluntarii depun toate eforturile în acest moment pentru a-i găsi o casă iubitoare, iar dacă acest lucru nu se va întâmpla, ei sunt dispuși să îl îngrijească cu multă dragoste pentru tot restul vieții sale, indiferent de comportamentul său.