Sari la conținut
Home » Promisiunea unui tânăr față de un câine aflat în mari dureri!

Promisiunea unui tânăr față de un câine aflat în mari dureri!

Promisiunea unui tânăr față de un câine aflat în mari dureri!

Norocul unui câine adorabil care a fost salvat de pe stradă!

În momentul în care un tânăr a observat un biet cățeluș într-o stare îngrozitoare pe stradă, el nu a putut să rămână indiferent, și a decis să acționeze de îndată. Astfel, a contactat un adăpost specializat în ajutorarea unor astfel de animale, iar voluntarii au răspuns pozitiv apelului.

Bietul pui nu înceta să plângă din cauza durerilor. Era acoperit de căpuşe şi purici şi avea nevoie de îngrijiri de urgenţă.

Din fericire, salvatorii au ajuns cât de repede au putut. Nu văzuseră niciodată un caz atât de grav de infestare cu purici. Se pare că acest pui a fost abandonat de către o femeie fără suflet, iar el a rămas blocat în respectivul loc, fără să știe ce să facă.

Fără mâncare și adăpost, starea câinelui s-a înrăutățit constant.

Salvatorii au dus puiul direct la veterinar. Echipa medicală i-a tratat anemia şi malnutriţia. Balloon a primit multă dragoste şi afecţiune pentru prima dată în viaţa sa.

Câine
Câine

Acum, mulțumită îngrijirilor primite din partea voluntarilor și a medicului veterinar, cățelul a primit o nouă șansă la viață, iar în curând va avea propria lui familie!