Sari la conținut
Home » Relaxarea într-o piscină, soluția unei ursoaice și a puilor săi pentru a se proteja de caniculă!

Relaxarea într-o piscină, soluția unei ursoaice și a puilor săi pentru a se proteja de caniculă!

  • de

Relaxarea într-o piscină, soluția unei ursoaice și a puilor săi pentru a se proteja de caniculă!

Totul s-a petrecut în Canada, acolo unde canicula a pus serioase probleme atât oamenilor, cât și animalelor!

Un val de căldură face ravagii în nord-vestul Statelor Unite și în vestul Canadei, doborând record după record, iar meteorologii anunță că temperaturile nu vor scădea în zilele următoare.

O ursoaică a decis să lupte cu temperaturile extrem de ridicate din Columbia Britanică, într-un mod cu totul neobișnuit! Ursoaica și-a dus puii în curtea unei locuințe, acolo unde îi aștepta o piscină răcoritoare. După ce au analizat foarte bine zona și au văzut că sunt „singuri”, puii au decis să intre fără frică în apă.

Relaxarea într-o piscină!

Imaginile au fost surprinse de către proprietarul piscinei și au devenit rapid virale pe rețelele sociale.  După ce s-au bălăcit în piscină, ursoaica și cei doi pui ai săi au sărit gardul grădinii și au plecat. Din fericire, nu au fost înregistrate incidente, și nici pagube materiale.

Din cauza căldurii extreme, autorităţile din Columbia Britanică au decis să închidă şcolile, universităţile, dar și unele centre de vaccinare. Sau înregistrat chiar și 47.9 grade Celsius în Lytton, oraș din centrul Columbiei Britanice, la aproximativ 200 de kilometri de Vancouver, potrivit digi24.ro.