Sari la conținut
Home » Recunoștința unui cățel față de stăpânii săi, după ce nu s-au văzut timp de trei ani!

Recunoștința unui cățel față de stăpânii săi, după ce nu s-au văzut timp de trei ani!

  • de

Recunoștința unui cățel față de stăpânii săi, după ce nu s-au văzut timp de trei ani!

Un cățel salvat din Sri Lanka nu și-a uitat salvatorii nici măcar după trei ani!

Știm cu toți cât de mult se bucură un animal de companie de ajutorul dat de oameni, asta cu atât mai mult dacă acest ajutor este venit în anumite situații critice. Întâmplarea următoare a avut loc într-o astfel de conjunctură, iar un cățel adorabil nu a uitat nici măcar pentru o secundă cine i-a salvat viața atunci când avea disperată nevoie.

Câinele a reuşit să atragă atenţia membrilor unei organizaţii de salvare a elefanţilor, preocupaţi de soarta animalelor. El se refugiase într-o piaţă din Sri Lanka de aproximativ trei luni. Micul patruped încerca să iasă în evidenţă dând din coadă şi urmând trecătorii.

Potrivit thedodo.com, Lek Chailert şi echipa sa de la Elephant Nature Park se aflau în Sri Lanka pentru a obţine mai multe informaţii despre elefanţii acelei tari şi condiţiile lor de viaţă. A fost pură coincidenţă că au observat căţeluşul.

Deşi majoritatea oamenilor au ignorat câinele, Lek şi echipa sa s-au oprit să-l mângâie şi să-i ofere o porţie de mâncare.

După câteva îmbrăţişări, oamenii şi-au continuat drumul. Cu toate acestea, căţeluşul i-a urmărit şi a refuzat să renunţe, chiar dacă ei l-au readus în piaţă.

În cele din urmă, echipa a decis să ia căţelul, urmând să-i găsească o familie adoptivă. Dar lucrurile nu au fost atât de simple.

Eforturile lor păreau în zadar până când au întrebat şoferul dacă poate avea grijă de căţeluş. Din fericire, bărbatul a fost de acord.

Cățel
Cățel

Au trecut deja trei ani de când căţeluşul Lek Lek a fost adoptat şi şi-a găsit o familie minunată. Deşi a trecut atât de mult timp, el nu şi-a uitat nicio clipă salvatorii!

Imagini emoționante cu un cățel bucuros că și-a revăzut salvatorii!