Sari la conținut
Home » Reacția unui ghepard atunci când vede fotograful în sălbăticie! Videoclipul a devenit imediat viral

Reacția unui ghepard atunci când vede fotograful în sălbăticie! Videoclipul a devenit imediat viral

Reacția unui ghepard atunci când vede fotograful în sălbăticie! Videoclipul a devenit imediat viral.

O prietenie cu totul specială!

Pentru Dolph C. Volker, viața alături de animalele sălbatice reprezintă nu doar o pasiune, ci sensul vieții. Fotograf de profesie, bărbatul își petrece tot timpul alături diferite animale.

“Totul a început după ce mi-am văzut primul câine sfârşind în braţele mele. Acest lucru m-a schimbat. Viaţa are o semnificaţie aparte acum. Repetitivă, dar plină de compasiune, iubire şi respect “, explică el pe canalul său de YouTube.

El a devenit voluntar în rezervaţia Cheetah Experience din Africa de Sud.

Potrivit thedodo.com, Cheetah Experience este un adăpost natural care asigură protecţia şi perpetuarea speciilor aflate pe cale de dispariţie.

Şi-a făcut mulţi prieteni în rezervaţie, inclusiv un ghepard numit Eden. La început, Volker era destul de înspăimântat să fie atât de aproape de gheparzi.

L-a cunoscut pe Eden atunci când ghepardul s-a apropiat de el în timp ce stătea întins pe iarbă sub un copac. Eden a înţeles în cele din urmă că Volker nu este un om rău şi a hotărât să i se alăture. S-a aşezat lângă bărbat şi a început să toarcă. Acum, cei doi sunt cei mai buni prieteni.

Bărbatul mărturiseşte că nu a reuşit niciodată să se apropie atât de repede de un leu, leopard, tigru, sau chiar de o pumă.

Reacția unui ghepard

El admite că mai poartă încă urmele unor zgârieturi, însă acestea nu au fost făcute de Eden din furie.

„Nu ştiam că gheparzii sunt speciali. M-am îndrăgostit de ei. Sunt o specie incredibilă care merită cu adevărat ajutor, sprijin şi protecţie”, spune Volker.