Sari la conținut
Home » Reacția unui cățel atunci când simte din nou gustul mâncării! El a fost abandonat pe străzi

Reacția unui cățel atunci când simte din nou gustul mâncării! El a fost abandonat pe străzi

  • de

Reacția unui cățel atunci când simte din nou gustul mâncării! El a fost abandonat pe străzi.

Șansele sale de supravieţuire au scăzut dramatic după ce a fost grav rănit!

Povestea următoare îl are în centrul atenției pe un patruped aflat la un pas să moară din cauza rănilor, a lipsei de hrană și a unui adăpost.

Câinele era întins pe marginea drumului, aşteptându-şi sfârşitul, după ce nenumărate mașini au trecut indiferente pe lângă el. În cele din urmă însă, o maşină s-a oprit. Un om cu suflet mare s-a apropiat de acesta şi a observat o rană mare pe spatele patrupedului.

Salvatorul câinelui l-a dus la un adăpost local unde a primit medicamente pentru purici şi i-a fost tratată rana. Era pentru prima dată după mult timp când în sfârşit primea un dram de dragoste şi grijă.

Mânca totul cât mai repede posibil, fără să ştie dacă va mai avea o altă masă.

Voluntarii din adăpost i-au schimbat zilnic pansamentul, păstrându-i rana cât mai curată. În plus i-au oferit tratamentul prescris cu antibiotice şi îngrijirea adecvată, astfel încet, dar sigur, câinele a început să se vindece. În numai o lună, rana lui rămăsese doar o amintire tristă.

Deoarece câinele a început să se simtă mult mai bine, el a devenit disponibil pentru adopţie. Şi ca prin minune, şi-a găsit o un cămin permanent, alături de o familie minunată.

Reacția unui cățel!