Sari la conținut
Home » Reacția adorabilă a unor căței atunci când își întâlnesc micuțul stăpân!

Reacția adorabilă a unor căței atunci când își întâlnesc micuțul stăpân!

  • de

Reacția adorabilă a unor căței atunci când își întâlnesc micuțul stăpân!

Cei doi căței și-au așteptat cu nerăbdare noul prieten timp de nouă luni!

O familie din Barcelona a postat imagini adorabile cu patrupezii familiei, care își așteaptă nerăbdători noul lor stăpân. Astfel, în interiorul familiei a început un adevărat proces de pregătire a momentului respectiv, care urma să aibă loc.  Chiar dacă aceşti câini nu sunt agresivi şi, în general, se ataşează foarte bine de oameni, interacţiunea cu un nou-născut fragil poate fi oarecum riscantă.

Înainte de a aduce copilul acasă, aceştia le-au prezentat câinilor mirosul micuţului lor prin aducerea unei pături de la spital. Acum, părinţii erau destul de convinşi că patrupezii vor face tot ce pot pentru a-l primi bucuroşi pe noul membru al familiei.

Părinţii au publicat o mulţime de imagini cu băieţelul alături de cei doi câini Weimaraner şi toţi sunt adorabili.

Îi puteţi vedea cum se joacă împreună, se îngrijesc unul de celălalt şi cum câinii îi dăruiesc din când în când mici sărutări. Este lesne de înţeles că aceştia au stabilit deja o legătură pe cât de puternică, pe atât de frumoasă.

Ca orice câine loial şi protector, Frame nu-l scăpa nicio clipă din ochi pe micuţul familiei. La popul opus, bebeluşul obişnuieşte să tragă patrupedul de urechi, însă câinele nu e niciodată deranjat şi reacţionează cu maximă delicateţe.

Căței
Căței

„Am avut 2 Weimaraneri şi erau cei mai loiali şi iubitori câini. Dacă le oferi dragoste şi afecţiune, ei te vor răsplăti nemăsurat. Le simt lipsa în fiecare zi şi în timp ce urmăream acest lucru, inima mea a zâmbit”, a comentat Liane Simko, una dintre persoanele care au vizionat filmarea, impresionată de ceea ce a văzut.

Cu siguranță că această prietenie va fi una de durată, fiind cunoscută relația specială dintre animalele noastre de companie și copii.