De 2729 Vizualizari

Radu Tudor de la TVR1: ”Sunt un tătic responsabil pentru Shar Pei-ul meu, i-am luat până și adidași!”

 

 

Pe micul ecran nu lasă la vedere multe, dar astăzi îl puteți cunoaște mai bine pe Radu Tudor, prezentatorul știrilor matinale de la TVR1. Are o afinitate pentru animale, iar zicala ”cel mai bun prieten al omului este câinele” este o realitate pentru el.

”Îmi plac animalele foarte mult. Am un câine din rasa Shar Pei. Îl cheamă Boris, are un an și două luni și este cel mai alintat membru al familiei. Când l-am văzut a fost dragoste la prima vedere! M-am dus pana la Pitești după el, cu trenul. Nu a fost o călătorie ușoară, era foarte mic, iar rasa asta este destul de pretențioasă. Îl cheamă Boris și din când în când îl mai strig Bori, dar prefer sa-i spun Boris, ca să nu i se urce la cap”, ne povestește Radu Tudor.

Nu se sfiește să recunoască că-l răsfață pe necuvântător în fel și chip: ”Îi cumpăr mereu creme speciale pentru piele și am grijă să nu se îmbolnavească. Îi cumpăr o groaza de jucarii, are foarte multe! Mai ceva ca un copil. I le strâng mereu și le pun la loc în coș, ca să nu mă invadeze. Nu duce lipsa nici de hainuțe. Sunt un tătic responsabil, i-am luat până și adidași! De ziua lui a primit o jachetă nouă de la fratele meu, iar eu l-am tratat cu biscuiții preferați”, ne-a mai mărturisit prezentatorul de știri.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X