Sari la conținut
Home » Protest INEDIT la Delfinariul din Constanța! Trei tineri au cerut ELIBERAREA DELFINILOR: ”Ni-Ni și Chen-Chen suferă pentru distracția voastră”

Protest INEDIT la Delfinariul din Constanța! Trei tineri au cerut ELIBERAREA DELFINILOR: ”Ni-Ni și Chen-Chen suferă pentru distracția voastră”

Protest INEDIT la Delfinariul din Constanța! Zillele trecute, trei tineri, Peter Janssen (32 de ani), olandez, de la Vegan Strike Group, un activist din Eforie în vârstă de 33 ani și o femeie activistă din Cluj în varstă de 28 ani, sunt nemulțumiți de exploatarea animalelor cu scop de divertisment. Cum au protestat? Au sărit în bazin și au afișat mai multe afișe. Pe unul scria: ”Ni-Ni și Chen-Chen suferă pentru distracția voastră”, iar pe altul scria: ”Marea este acasă.” Ei cer eliberarea delfinilor Ni-Ni și Chen-Chen, menționând că locul delfinilor nu este în captivitate!

După incident a fost apelat numărul de urgență 112 și s-a cerut ajutorul autorităților. Tinerii au fost duși la secția de poliție pentru audieri.Potrivit IPJ Constanța, cei trei protestatari, au fost sancționați contravențional conform legii 61/1991 cu suma de 1500 lei pentru fiecare.Peter Janssen este un activist cunoscut pentru acţiunile sale împotriva exploatării animalelor în scop de divertisment. Janssen a mai protestat în acest fel în alte ţări ale Europei şi Americii, iar în Spania şi în Mexic a intrat chiar în arena cu tauri pentru a opri corida.

Citește și:

Noutăți din viața Cocuței, IAPA RĂNITĂ și FLĂMÂNDĂ, abandonată pe plajă!

Noutăți din viața Cocuței, IAPA RĂNITĂ și FLĂMÂNDĂ, abandonată pe plajă!
31 Aug, 2017 la 9:29 amModifica

Etichete: