Sari la conținut
Home » Noutăți din viața Cocuței, IAPA RĂNITĂ și FLĂMÂNDĂ, abandonată pe plajă!

Noutăți din viața Cocuței, IAPA RĂNITĂ și FLĂMÂNDĂ, abandonată pe plajă!

O mai știți pe Cocuță, iapa rănită și flămândă, abandonată pe plajă! În urmă cu două săptămâni, cei de la de la MDPA, Mișcarea Dreptate pentru Animale, grup de mediatizare în mediul virtual, au făcut public cazul unei iepe bătrâne și bolnave ce a fost abandonată fără pic de milă pe malul Dunării.Întâmplarea a făcut ca un grup de oameni ce se aflau în trecere să fie sensibilizați de starea Cocuței, cum a fost numită ulterior, ea a ajuns pe mâini bune după aproape șase ani. Printre primii care au sărit să o ajute au fost membrii sociației Help Labuș din Galați și un medic veterinar. După primul consult, medicul a spus care sunt cauzele care au dus la deteriorarea stării de sănătate. Așadar, iapa a ajuns așa datorită eforturilor mari la care a fost supusă.Protectorii au un plan de încercare pentru salvarea acestui suflet chinuit şi abandonat. Cocuța va pleca astăzi către o clinică de specialitate cu ajutorul unui ONG.

 Cocuța, iapa bolnava din GalatiPovestea ei si aceste imagini zugravesc tabloul animalelor din Romania, un tablou al chinului, durerii, suferintei……..Romania este tara in care NU exista autoritati care sa se implice atunci cand animalele sunt in suferinta. Tara in care daca cetatenii sau ONG uri nu intervin, animalele se sting in durere.

Cocuța va pleca maine catre clinica cu ajutorul unui ONG dupa luni de chin si durere.Tinem pumnii ca medicii sa poata salva acest suflet chinuit!Dacă doriți să o ajutați pe  Cocuța puteți dona în conturile afișate pe site-ul MDPASursă foto: Help LabușANIMAL ZOO VĂ RECOMANDĂ 3 ȘTIRI DE TOP:

Incredibila povestea care îți taie RĂSUFLAREA! VIDEO

Incredibila povestea care îți taie RĂSUFLAREA! VIDEO
30 Aug, 2017 la 4:10 pmModifica

Braille, câinele ”PIANIST”a devenit VIRAL pe INTERNET! VIDEO

Braille, câinele ”PIANIST”a devenit VIRAL pe INTERNET! VIDEO
30 Aug, 2017 la 1:55 pmModifica

„VĂ IUBESC… OAMENI!” Chiar dacă l-au mutilat pe viață, CORBU se bucura la fiecare mangaiere!

„VĂ IUBESC… OAMENI!” Chiar dacă l-au mutilat pe viață, CORBU se bucura la fiecare mangaiere!
30 Aug, 2017 la 12:28 pmModifica

Etichete: