Prietenie cum rar ai mai văzut. Un câine și o rață fac furori pe internet: „Tot ce fac, fac împreună”

În ultimul timp, animalele formează prietenii cum rar ai mai văzut, iarde această dată actori în rolul principal sunt o rață și un câine.

Poveste este o dovadă perfectă că unele specii, deși sunt diferite, se înțeleg perfect.

Max, un câine din rasa husky, a fost adoptat de o familie din Minnesota ând avea cinci ani. El a devenit rapid prieten cu Sasha, un alt Husky pe care îl aveau la vremea respectivă salvatorii lui. Cu toate acestea, pentru că era bătrână, Sasha a murit și a lăsat un gol de singurătate în inima lui Max. Un gol care a fost imediat umplut de o rață, pe nume Quackers.”

Max nu avea priteni și stătea toată ziua lângă mine. După ce s-a împrietenit cu raţa, cei doi au devenit inseparabili. Cei doi dorm împreună, mănâncă împreună și se plimbă împreună.

„Tot ce fac, fac împreună”, a declarat Patrick Riley, stăpânul câinelui.Localnicii spun că a devenit o imagine obișnuită să-l vadă pe câinele de 12 ani împreună cu raţa.”Oamenii se opresc să-i privească tot timpul. Uneori traficul se blochează, din cauza șoferilor care se oprec pentru a le face fotografii”, potrivit boredpanda.com.