Sari la conținut
Home » PRIETENIE ce nu ține cont de specie! Un leu, un tigru și un urs sunt de nedespartit! I video

PRIETENIE ce nu ține cont de specie! Un leu, un tigru și un urs sunt de nedespartit! I video

Prietenie ce nu ține cont de specie! Un leu, un tigru și un urs sunt de nedespartit! Leul, tigrul și ursul au fost salvate când erau doar nişte pui şi, datorită faptului că au crescut împreună, acum sunt de nedespărțit.

Convieţuirea dintre cei trei este posibilă şi fără vărsare de sânge, asta demonstrează imaginile publicate de HLN.

În urmă cu 13 ani, cele trei vietăți au fost găsite în subsolul unei case din Atlanta, Georgia. Salvatorii nu au putut să-i despartă și au crescut împreună într-un sanctar, iar de atunci au devenit cei mai buni prieteni.

După ce au mai crescut, îngrijitorii au decis să-i despartă: „Nu este normal că trei prădători de top să trăiască împreună”, spune Kandi Allen, reprezentanta ONG-ului care s-a ocupat de animale.După ce au fost despărțiți, puii erau letargici, deprimaţi şi refuzau hrana. Aşa că reprezentanții ONG-ului au hotărât să îi lase împreună, iar de atunci sunt de nedespărţit.

Acum, animalele trăiesc într-o rezervaţie, străbătută de un rău, au cabana lor în care se pot adăposti şi în care îşi petrec timpul.Specialiștii spun că acest caz este unic în lume, când trei animale de pradă au dezvoltat o astfel de prietenie, potrivit stirileprotv.ro.

ANIMAL ZOO VĂ RECOMANDĂ:INCONSTIENTA sau PRIETENIE ADEVARATA? Un tap s-a imprietenit cu un tigru siberian, chiar in cusca acestuia din urma…

INCONSTIENTA sau PRIETENIE ADEVARATA? Un tap s-a imprietenit cu un tigru siberian, chiar in cusca acestuia din urma…
Kago si Kumbali