Sari la conținut
Home » Prietenia sinceră dintre o pisică și o căprioară rănită! Felina nu își părăsește noua prietenă deloc

Prietenia sinceră dintre o pisică și o căprioară rănită! Felina nu își părăsește noua prietenă deloc

  • de

Prietenia sinceră dintre o pisică și o căprioară rănită! Felina nu își părăsește noua prietenă deloc.

Întâmplarea a avut loc în nordul Italiei!

O nouă poveste cu o relație de prietenie specială între două animale din specii complet diferite! Natura nu încetează să ne surprindă într-un mod extrem de emoționant.

Potrivit thedodo.com, în decembrie 2020, la Refugiul Animali Felici din Varese, în nordul Italiei, a apărut o prietenie între o căprioară rănită şi o pisică. Felina a acţionat ca o prietenă şi o „asistentă” adorabilă timp de mai multe zile.

Căprioara a fost găsită rănită şi subnutrită pe marginea unui drum din provincia Varese; a fost salvată de voluntarii din adăpostul condus de pensionarul elveţian Giancarlo Galli şi dusă acolo pentru toate îngrijirile necesare.

Prietenia sinceră dintre o pisică și o căprioară

Căprioara a fost monitorizată zi şi noapte, astfel încât să se poată recupera cât mai curând posibil. Cu toate acestea, în toată această perioadă de convalescenţă, căprioara a stabilit o prietenie destul de ciudată.

„Această prietenie s-a născut între căprioara rănită şi pisica noastră. Se îmbrăţişează şi se îngrijesc una pe cealaltă ca două bune prietene!”

Pisica din adăpost a devenit asistenta preferată a acestei căprioare, ajutând la recuperarea ei; în tot timpul convalescenţei, pisica nu a părăsit-o nicio secundă. Ce prietenie frumoasă ce a apărut brusc între două vieţuitoare care nu au nimic în comun!