Sari la conținut
Home » O căprioară rănită a fost salvată de polițiști într-o gospodărie din Vrancea!

O căprioară rănită a fost salvată de polițiști într-o gospodărie din Vrancea!

  • de

O căprioară rănită a fost salvată de polițiști într-o gospodărie din Vrancea!

Căprioara ar fi ieșit din pădure și ar fi ajuns în mai multe gospodării!

Poliţiştii din cadrul Postului de Poliție Tănăsoaia, județul Vrancea, s-au lovit de un caz mai neobișnuit, după ce un apel la 112 i-a pus în alertă cu privire la o căprioară rănită.

Sesizarea a fost făcută de un bărbat de 54 de ani din localitate, iar potrivit acesteia, în zona satului Feldioara, o căprioară ar fi ieşit din pădure şi ar fi intrat în grădinile localnicilor, unde s-ar fi rănit.

Activitățile în acest caz au fost coordonate de polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor!

Biroul pentru Protecția Animalelor este structura din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea, a cărei activitate se desfășoară pentru prevenirea și combaterea faptelor îndreptate împotriva animalelor.

Aceştia s-au deplasat imediat la faţa locului unde au găsit căprioara în curtea apelantului, animalul necesitând îngrijiri medicale întrucât se rănise într-un gard din sârmă, cel mai probabil fiind speriată de câini.

Astfel, cu sprijinul reprezentantului SVSU Tănăsoaia, căprioara a fost consultată de medicul veterinar care a constatat că prezintă leziuni la nivelul gâtului și a fost încredințată de poliţişti unui paznic de vânătoare din cadrul Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi.

O căprioară rănită a fost salvată