Sari la conținut
Home » Povestea unei prietenii neașteptate. Cățelușa cu puii săi au fost salvați

Povestea unei prietenii neașteptate. Cățelușa cu puii săi au fost salvați

Snuppy, primul câine clonat; sursă foto: Time

Povestea unei prietenii neașteptate. Doi excursioniști din California se plimbau într-o după-amiază din 2020 când au auzit ceva ciudat venind din adâncul pădurii.

„Era un cuplu în drumeție și au auzit ceva lângă pârâu”, a declarat Thom McCallum. „Au găsit o cățelușă abandonată care dădea naștere unor pui mici”.

O relație formată

Neavând timp de pierdut, McCallum, care găzduiește câini prin Hopalong Animal Rescue, a fost chemat să aibă grijă de mama, supranumită Ruby, și de cei trei căței nou-născuți.

McCallum a spus despre Ruby că: „Este complet epuizată, este subnutrită, este timidă, nu are încredere în mine”.

După calvarul lor în sălbăticie, cățeii nou-născuți erau în sfârșit în siguranță și la căldură. În primele câteva săptămâni de viață, nu au vrut să facă altceva decât să doarmă.

În timpul somnului cățelușilor, McCallum a profitat de ocazie pentru a construi o relație cu Ruby.

Aceasta a fost reparată prin mângâieri blânde și jocuri de aducere.

Povestea unei prietenii neașteptate

Câine cu stăpânuil ; Sursă Foto: hillspet.com
Un câine care petrece timp cu stăpânul său

Iar după aproximativ o săptămână, Ruby a început să se încălzească la noua ei situație. „Ruby a adormit în sfârșit în poala mea, iar inima mea este atât de plină”, a scris McCallum într-o postare de pe Instagram. „Sfârșitul unei zile atât de frumoase la care nu mă așteptam”.

După trei săptămâni, cățelușii erau treji și gata să se joace.

McCallum a început să scoată întreaga familie afară, începând cu plimbări și plimbarea cățeilor într-o căruță, apoi trecând la aventuri mai interesante în aer liber.

În jurul datei de două luni, Ruby a decis că McCallum nu era doar protectorul și co-părintele ei, ci și oficial BFF-ul ei.

Toți cei trei cățeluși ai lui Ruby – Jax, Kirby și Tito – și-au găsit familii iubitoare când au ajuns la vârsta adopției. Iar McCallum a recunoscut că a „eșuat în adopție” cu Ruby, dar nu ar fi vrut să fie altfel, potrivit thedodo.

„Îi place aici”, a spus el. „Îmi place să fiu cu ea și cred că sunt cel mai bun cămin pentru ea”.