Sari la conținut
Home » Povestea tristă a unei cățelușe. Bettina a fost salvată și ajutată

Povestea tristă a unei cățelușe. Bettina a fost salvată și ajutată

Povestea tristă a unei cățelușe. La centrul de salvare a câinilor Logan’s Legacy, fondatoarea Suzette Hall și echipa ei sunt obișnuiți ca planurile să se schimbe în câteva secunde.

Asta s-a întâmplat recent. Una dintre partenerele de salvare ale lui Hall, Mary, a răspuns la un apel privind un cățeluș dispărut. Aceasta a dat peste cineva pe care nici măcar nu-l căuta.

„Ea era în căutarea unui alt câine când a văzut acest biet pui – atât de mat și zbârcit, pur și simplu acoperit de purici și căpușe – alergând pe stradă”, a declarat Hall pentru The Dodo. „Așa că, a început să o urmărească”.

Povestea tristă a unei cățelușe

Micuța cățelușă a luat-o la fugă pe o alee, cu salvatoarea devotată urmărindu-i pașii. Când în sfârșit a ajuns din urmă cățelul, Mary a fost șocată de ceea ce a găsit.

„A fugit pe alee și a ajuns direct la acest bărbat”, a spus Hall. „El a spus: ‘Nu o vrem, doar am pus mâncare pentru ea’. O vreți?””.

Mary nu a putut accepta destul de repede. Părul câinelui era complet încâlcit și plin de murdărie, așa că salvatorul știa – cel puțin – că avea nevoie disperată de îngrijire.

Și era clar că nu primea atenția și îngrijirea de care avea nevoie pentru a se dezvolta.

„Cum putea să nu-și dorească acea fetiță dulce și adorabilă?” a întrebat Hall.

Câteva momente mai târziu, Mary a intrat în Camino Pet Hospital cu cățelușa, numită ulterior Bettina, în remorcă.

Rezultatul muncii

Munca a fost anevoioasă și a necesitat mult timp, dar noii prieteni ai Bettinei au refuzat să renunțe până când a fost îndepărtat și ultimul nod.

Hall nu este sigură de cât timp Bettina a purtat greutatea suplimentară a nodurilor. Însă, aceasta știe că câinele a simțit o ușurare instantanee atunci când a fost îndepărtat.

Când a intrat pentru prima dată în spitalul pentru animale, Bettina arăta ca și cum ar fi fost un câine al străzii de zeci de ani. O tunsoare a fost tot ce a fost nevoie pentru a rade anii.

Acum, Bettina arată din nou ca un cățeluș – iar zâmbetul ei devine din ce în ce mai mare pe zi ce trece.

Ea speră să găsească cât mai curând o familie pentru totdeauna. Una care să o păstreze tânără și plină de viață din interior spre exterior, potrivit thedodo.

Deocamdată, cu greutatea lumii de pe umerii ei și cu un nou grup de prieteni care au grijă de ea, viața pentru Bettina este mai bună decât și-ar fi putut imagina vreodată.