Sari la conținut
Home » Povestea lui Piper: Cățelușul cu o poftă mare pentru dulciuri

Povestea lui Piper: Cățelușul cu o poftă mare pentru dulciuri

Povestea lui Piper. Piper și tatăl său, Dennis Gerard, sunt cei mai buni prieteni. Gerard face întotdeauna tot ce-i stă în putință pentru a-i oferi lui Piper tot ceea ce ar putea avea nevoie .

Uneori, Piper folosește aceste cunoștințe în avantajul său.

Povestea lui Piper

Cu câțiva ani în urmă, Piper a călcat pe o albină și s-a rănit la o lăbuță. Părinții lui l-au consolat dându-i o mulțime de dulciuri, așa că, chiar și după ce laba lui a început să se simtă mai bine, a decis să se prefacă că încă îl doare. Dulciurile nu au încetat să vină.

Gerard a declarat că a fost dureros timp de o zi, dar că după câinele a continuat să se prefacă pentru atenție si dulciuri: „A fost dureros în mod legitim timp de o zi, dar a continuat să se preface pentru a primi dulciuri. Bineînțeles, eu sunt veriga cea mai slabă și îi dau dulciuri, consolidând comportamentul. Este un cerc vicios”.

De atunci, Piper simulează răni la picior pentru a obține dulciuri. Recent, tatăl său s-a săturat de prostiile lui Piper și a decis să ia atitudine.

Controlul și rezultatul

Năsucul unui câine
Năsucul unui câine care așteaptă o recompense

Piper trebuia oricum să meargă la un control, așa că, în timpul unuia dintre episoadele sale de răni false la picior, tatăl său a decis să-l ducă la veterinar. De îndată ce au oprit și și-a dat seama unde se aflau. Piper a început să pună la îndoială toate alegerile sale.

„L-am rugat pe tehnicianul veterinar să îi examineze picioarele”, a spus Gerard. „Ea a fost fericită să se joace de-aici”.

Chiar dacă Piper nu a fost tocmai încântat de călătoria la veterinar, tot a câștigat în cele din urmă, potrivit thedodo.

În ciuda încercărilor lui Gerard, Piper tot a primit în final exact ceea ce își dorea: – mai multe dulciuri și multă dragoste. Gerard a fost mai mult decât fericit să i-o ofere.