Sari la conținut
Home » Povestea femeii care a intrat în depresie după ce și-a pierdut pisica!

Povestea femeii care a intrat în depresie după ce și-a pierdut pisica!

Povestea femeii care a intrat în depresie după ce și-a pierdut pisica!

Povestea femeii care a intrat în depresie după ce și-a pierdut pisica! Linda Joyce Jones, o femeie de 59 de ani din Anglesey, nordul Țării Galilor, a trecut printr-o perioadă devastatoare după pierderea iubitei sale pisicuțe, Rosa.

Din cauza unor complicații legate de o intervenție chirurgicală. Această pierdere i-a cauzat o depresie profundă, atât de adâncă încât a început să planifice să-și încheie viața.

Povestea femeii care a intrat în depresie după ce și-a pierdut pisica!

Femeia avea în gând să meargă într-un loc în natură unde se simțea bine și să își pună capăt suferinței acolo. Un alt membru iubit al familiei sale, pisica Gracie, a avut un rol crucial în prevenirea acestui act sinucigaș. Miezul lui Gracie a fost un semnal puternic pentru Linda, reamintindu-i că există multe motive să trăiască.

Linda Joyce Jones, fostă asistentă medicală, a depășit această perioadă dificilă din viața sa în 2019. Ea conduce acum un cabinet veterinar mobil și se dedică salvării vieților animalelor. Această femeie în vârstă de aproape 60 de ani a fost întotdeauna o susținătoare a drepturilor animalelor și a militat pentru încetarea folosirii animalelor în circ.

Însă, Linda s-a confruntat cu o grea povară de vinovăție legată de pierderea pisicii Rosa. Aceasta credea că Rosa avea virusul imunodeficienței feline (FIV). Și a decis să o eutanasieze în urma unei intervenții chirurgicale eșuate. Ulterior, Linda a realizat că pisica sa ar fi putut să nu aibă această boală incurabilă.

Veterinar mobil
Veterinar mobil

Linda s-a confruntat cu o grea povară de vinovăție legată de pierderea pisicii

Linda Joyce-Jones a simțit o enormă vinovăție și regret că nu a solicitat analize complete pentru pisica sa. Care ar fi putut să clarifice starea de sănătate a acesteia. Ea a afirmat că se simte vinovată și că a trădat-o pe Rosa.

Această tragedie personală a determinat-o pe Linda să înființeze un serviciu veterinar mobil și să îi dedice numele iubitei sale pisici Rosa.

Pentru a porni acest serviciu, Linda a fost nevoită să ipotecheze casa pentru a obține 35.000 de lire sterline. Cu acest serviciu veterinar mobil, ea vizitează casele oamenilor pentru a le oferi asistență medicală animalelor de companie.

Prevenind astfel necesitatea de a le transporta pe drumuri și oferindu-le un confort mai mare. Linda a transformat această experiență traumatică într-o oportunitate de a ajuta și a încerca să compenseze greșeala comisă în cazul Rosei, conform stirilekanald.ro.