Sari la conținut
Home » Un câine salvat de pe stradă plânge în fiecare seară! Patrupedul deprimat așteaptă o familie

Un câine salvat de pe stradă plânge în fiecare seară! Patrupedul deprimat așteaptă o familie

  • de

Un câine salvat de pe stradă plânge în fiecare seară! Patrupedul deprimat așteaptă o familie.

Bietul cățeluș a fost salvat de pe străzile din Coreea de Sud!

Un biet căţeluş găsit pe străzi a fost victima unei traume extrem de apăsătoare. Frica și depresia i-au marcat viața, fiind găsit plângând. Când o voluntară dintr-o echipă de salvare a auzit pentru prima oară plânsetele căţeluşului, a crezut că tocmai fusese maltratat de cineva.

Acest biet animal fusese atât de rău tratat, atât fizic, cât şi emoţional, încât nu se putea odihni nici măcar atunci când dormea. Specialiştii sunt de părere că dacă va ajunge în grija unor oameni potriviţi, care îl vor asigura că este în siguranţă într-o casă nouă, Nuri va putea trece peste acest episod trist, primind şansa de a fi un căţel fericit şi sănătos, care se poate bucura pur şi simplu de viaţă.

După ce au consultat căţelul, membrii echipei de salvare au descoperit că avea o rană adâncă în lateral, ceea ce-i provoca spasme şi multă durere.

Un câine salvat de pe stradă

Bietul Nuri continuă să aibă coşmaruri chiar şi după ce a primit cele mai bune îngrijiri medicale, dar echipa de salvare nu a renunţat la el.

Deşi Nuri a reuşit să supravieţuiască, nu a putut să scape de traumele rănii care îl făceau să sufere atât fizic, cât şi psihic.