De 493 Vizualizari

Povestea emoționantă a unor căței de vânătoare eliberați din laboratoarele de teste

Povestea emoționantă a unor căței de vânătoare eliberați din laboratoarele de teste

Câinii de vânătoare sunt testaţi în laboratoare în fiecare zi, iar câțiva voluntari le-au redat  viaţa pe care o merită.

În clipul video de mai jos postat de The Dodo putem vedea momentul emotionant in care, mai bine de 150 de caini din rasa Beagle, folositi pentru teste în laborator au fost eliberati.

Salvatorii care au asistat la eliberarea lor, dintr-un laborator din Bengaluru, India, au fost impresionați. Animalele s-au nascut si crescusera in laborator si, niciodata nu vazusera lumina zilei. Sunt liberi astăzi pentru că guvernul indian a respins cererea laboratorului de a continua experimentele pe animale si a cerut eliberarea lor.

Vietățile au fost crescute numai în cuști și au fost preluate de o asociație pentru protecția animalelor:

„Inca ezita cand intalnesc oameni. Vin dintr-un laborator si sunt vizibil marcati. Au fost tinuti in intuneric si acum iau contact cu lumea. Unii dintre ei nici nu puteau merge normal si se impiedicau ca si cand nu ar fi mers niciodata. Cautau colturi intunecate și ezitau cand voluntarii se apropiau de ei. Dar, din fericire, niciunul nu este bolnav”, a decalart un voluntar.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X