Sari la conținut
Home » Povestea câinelui care îmbrățișează oamenii. Patrupedul încă așteaptă un stăpân

Povestea câinelui care îmbrățișează oamenii. Patrupedul încă așteaptă un stăpân

Câinele meu s-a intoxicat cu monoxid de carbon! sursă foto: rover.com

Povestea câinelui care îmbrățișează oamenii. Faceți cunoștință cu Tanner – un câine salvator care ar face orice pentru o îmbrățișare. Tanner rătăcea pe străzile din Houston, Texas, când salvatorii l-au găsit și l-au adus la un adăpost din oraș.

După trei săptămâni petrecute așteptând să fie adoptat, cățelul a fost pus pe lista de eutanasiere.

Atunci când Madeline Garvis Smith, o susținătoare locală a câinilor, l-a întâlnit pe Tanner, a fost imediat fermecată de afecțiunea lui nesfârșită și a știut că trebuie să facă ceva pentru a-l ajuta.

„Era dragoste pură; aproape că era înfometat de atenție”, a declarat Garvis Smith. „Să-l punem înapoi în cușca lui a fost cea mai grea parte, pentru că știam că era atât de singur. Întâlnesc o mulțime de câini, dar unii te trag de coarda sensibilă mai mult decât alții. Tanner a fost unul dintre ei”.

Povestea câinelui care îmbrățișează oamenii

Garvis Smith, care conduce un cont de Instagram care militează pentru câinii din adăposturi, a compus rapid o postare despre povestea lui Tanner.

Cățelușul avea nevoie de un adopție – și repede.

Garvis a spus că: „Oamenii etichetează mereu salvările pe rețelele de socializare cerându-le să ajute, dar nu cred că își dau seama că toate salvările se bazează pe casele de adopție”.

Dar adorabilul Tanner nu a putut pleca fără o îmbrățișare. „A fost găsit îmbrățișând membrii personalului, spunându-le la revedere!” a spus Smith.

Tanner- companionul perfect

În aceste zile, Tanner se dezvoltă bine în casa sa adoptivă, bucurându-se de multe momente de joacă cu familia sa temporară. În cele din urmă, Tanner va călători în New Hampshire. Acolo va locui la un centru de adopție până când va fi pregătit să își caute un cămin permanent.

Garvis Smith știe că, într-o zi, Tanner va deveni companionul perfect al cuiva, potrivit thedodo.

„Tanner este dresat în cușcă, este dresat în casă, este prietenos cu câinii și cu copiii”, a declarat Garvis Smith. ” Își dorește doar un prieten cu care să se îmbrățișeze pentru tot restul zilelor sale”.