Sari la conținut
Home » Poveste emoționantă. Un cățel adoptat își împarte adăpostul cu un patruped fără stăpân

Poveste emoționantă. Un cățel adoptat își împarte adăpostul cu un patruped fără stăpân

Poveste emoționantă. Prietenia este una dintre cele mai prețioase legături. Este dezinteresată, plină de căldură și bucurie și dă un sentiment de siguranță vieții noastre. Atunci când prietenia este împărtășită între animale, aceasta o face cu atât mai specială.

Lαna avea doar 8 luni când Suelen Schaumloeffel și logodnicul ei au adοptat-o de la un adăpost. Deși viața Lαnei a început pe străzi, ea era încă foarte veselă și plină de viață când a ajuns în noua ei casă.

Cățelușa și-a iubit noii părinți și s-a bucurat să se joace în căsuța pe care aceștia i-au construit-o în curtea din spate. În timpul vremii reci din Brazilia, Suelen a cumpărat o pătură mai groasă pentru a o ține pe Lαna la căldură în timpul somnului în aer liber.

Ghemuită în confortul noii sale pături, Lana a adormit. Cu toate acestea, ceva ciudat s-a întâmplat în dimineața următoare. Logodnicul lui Suelen pleca de acasă la serviciu când a văzut cățelușa dormind afară înfășurată în pătură.

Lana își împărțea pătura cu alt cățel

Ceea ce l-a luat prin surprindere este că Lana nu era singură. Își împărțea pătura cu un alt câine care frecventează cartierul. Se pare că Lαna se împrietenise cu el și era îngrijorată că îi va fi frig.

Când Suelen a aflat despre el, și-a amintit că a mai zărit câinele de câteva ori. A încercat chiar să se apropie de el pentru a verifica dacă avea o plăcuță de identificare, dar s-a temut și a fugit.

Poveste emoționantă. „M-am gândit: Cât de frumos este ceea ce a făcut pentru prietenul ei. Cel mai bun prieten patruped mi-a amintit de ceva atât de important: generozitatea!”, a împărtășit ea cu The Dοdο, potrivit newsprp.com.

Cu toate că Lana avea acum adăpost, ea nu a uitat cum este fără

Deși Lαna trăia acum în confortul unui cămin iubitor, cu mese regulate și îmbrățișări nesfârșite, ea nu a uitat niciodată cum este să trăiești pe străzi.

Suelen spune că Lαna nu încetează să se entuziasmeze de fiecare dată când își vede prietenul blănos. „Este cea mai drăguță cățelușă pe care am întâlnit-o vreodată. Uităm uneori schimbarea pe care o putem face în viața cuiva. Ea mi-a reamintit acest lucru”, radiază ea.

Ea a distribuit fotografii cu câinii pe Facebook și a primit răspunsuri frumoase de la oameni de pretutindeni pe internet. Ea și-a scris comentariul după cum urmează:

„Văzându-l pe prietenul fără casă și înfrigurat, Lana nu a ezitat să împartă cu el pătura. A dus-o la gard și i-a oferit o bucată prietenului ei. Fiecare de o parte a gardului, dar amândouă la adăpost. Atunci când am văzut, am fost emoționată. Am fost atât de copleșită de generozitatea ei!”.

Lαna ne amintește tuturor că, indiferent cât de departe ajungem în viață, este important să fim buni și să rămânem cu picioarele pe pământ. La urma urmei, nu strică să împărtășim bucuria iubirii și a compasiunii cu câțiva oameni.