Sari la conținut
Home » Decizie bizară. Cățelușa lui Paris Hilton a dispărut, iar ea a apelat la persoane neobișnuite pentru a-i salva patrupedul

Decizie bizară. Cățelușa lui Paris Hilton a dispărut, iar ea a apelat la persoane neobișnuite pentru a-i salva patrupedul

Cățelușa lui Paris Hilton a dispărut miercuri, iar proprietara nu a stat pe gânduri și a angajat imediat un detectiv și un medium pentru animale de companie. Ea a declarat că face tot ce îi stă în puțină pentru a o aduce înapoi.

Recompensa este una pe măsură, iar inițial, Paris a fost reticentă în a solicita ajutor în mod public, întrucât „oamenii pot fi cruzi”, dar acum consideră că este singura și a ales să ofere o  „recompensă mare pentru găsirea ei”.

Medium este o persoană cu percepții extrasenzoriale și care poate trece în stare de hipnoză, de transă, și despre care, în practicile oculte, se crede că poate comunica cu spiritele.

Paris își descrie patrupedul de sex feminim ca fiind o fiică pentru ea

Ea a dat vestea dispariției animalului său de companie, Diamond Baby, un cățel din rasa Chihuahua, pe contul de Instagram. Ea a precizat că animăluțul a dispărut miercuri și a ales să ceară ajutorul urmăritorilor săi în rezolvarea acestei probleme.

Totodată, ea a adăugat că are inima frântă de pierderea cățelului pe care l-a descris „ca o fiică pentru mine”.

Paris, în vârstă de 41 de ani, a publicat multe fotografii și videoclipuri, atât pe propria pagină de Instagram, cât și pe contul @hiltonpets, cu animalul său de companie, în speranța că privitorii ar putea să o ajute să-și găsească prietenul necuvântător.

Vrea să pună și drone pe urmele cățelușei

Cățelușa lui Paris Hilton a dispărut miercurea trecută, iar proprietara oferă toate informațiile necesare care să ajute la găsirea ei, fiind descrisă ca un patruped un pic timid și cu blana neagră și maro. Ultima data, ea a fost văzută în locuința vedetei din Beverly Hills, iar Paris este de părere că a scăpat în timp ce ea se muta.

„Este incredibil de greu pentru mine să postez acest mesaj, pentru că am rămas fără cuvinte. Diamond Baby @HiltonPets a dispărut de miercurea trecută. Eram la o ședință foto și ne mutam dintr-un loc în altul.

Probabil unul dintre cei care se ocupă de mutare a lăsat vreo ușă deschisă. Familia și prietenii mei m-au ajutat să o caut în tot cartierul meu și am mers din ușă în ușă, dar tot nu am găsit-o.

Am angajat un detectiv de animale de companie, un medium pentru animale de companie și căutăm acum drone pentru găsirea câinilor. Fac tot ce-mi stă în putință pentru a o aduce înapoi”, a scris Paris, potrivit stiripesurse.ro.