Sari la conținut
Home » Recompensă de 3000 euro pentru un animal de companie mai puțin obișnuit, cioara Cronco

Recompensă de 3000 euro pentru un animal de companie mai puțin obișnuit, cioara Cronco

Recompensă de 3000 euro pentru un animal de companie mai puțin obișnuit, cioara Cronco, oferită de un cuplu de tineri din Gorj.

Recompensă de 3000 euro pentru un animal de companie în Gorj

Cei doi tineri din județul Gorj au împânzit orașul Târgu Jiu cu afișe, după ce animalul lor de companie, cioara Cronco, a dispărut din casa lor. Ce știe să facă pasărea pierdută? Așa cum vă așteptați, Cronco nu este o pasăre obișnuită, cioara are o abilitate spectaculoasă: poate să vorbească.

Căutăm în continuu cea mai iubită și răsfățată pasăre, cioara Cronco

Cronco a devenit rapid foarte cunoscută în mediul online,  stăpânii ei au filmat-o în timp ce spunea expresia „Să mă bată mama” de mai multe ori. Imaginile au fost distribuite rapid și au devenit virale.

„Cel mai probabil s-a speriat foarte tare. Sigur a fost un zgomot puternic care l-a speriat, încât şi-a luat zborul. Niciodată nu încercat să zboare sau să fugă de noi. Îl aveam mereu liber.

Avem nevoie de ajutor, căutăm în continuu cea mai iubită și răsfățată pasăre (cioara Cronco) pe care o avem în grijă de doi ani de zile, precizez că a zburat ieri in jur de ora 13:00 zona Primăverii, încă de mic are o problemă la aripa dreaptă și nu se poate înălța foarte mult”, a spus Simona Morodan.

Ciorile sunt inteligente, un experiment a demonstrat că ciorile nu uită figura celor care le supără și pentru prima dată, cercetătorii au documentat faptul că creierele ciorilor sunt capabile să facă asocieri negative, în mod similar cu mamiferele.

Etichete: