Sari la conținut
Home » Ponei surprins într-o mașină în centrul Iașiului! Animalul stă înghesuit lângă cei doi copii

Ponei surprins într-o mașină în centrul Iașiului! Animalul stă înghesuit lângă cei doi copii

  • de

Ponei surprins într-o mașină în centrul Iașiului! Animalul stă înghesuit lângă cei doi copii.

Imaginile surprinzătoare au fost surprinse de trecători!

Pe un bulevard din centrul Iașiului, trecătorii au fost martorii unor imagini cu totul surprinzătoare! Un ponei era plimbat cu o mașină, fiind ținut pe bancheta din spate alături de doi copii.

Potrivit digi24.ro, imaginile surprind animalul legat de tetiera scaunului din dreapta față cu o funie. Mai surprinzător este faptul că poneiul pare extrem de liniștit, ceea ce ar putea însemna că nu este la prima călătorie de acest fel.

Ponei surprins într-o mașină!

Imaginile au devenit imediat virale pe rețelele de socializare, totul devenind un adevărat prilej de discuții.

Ponei (Equus ferus caballus, în engleză pony) este o rasă de cai caracterizată printr-o greutate mică a corpului și o talie redusă, originară din regiunile cu climat rece și cu vegetație săracă ale Angliei și ale Peninsulei Scandinave. Cal cu greutate corporală mică și talie redusă (înălțimea la greabăn în general sub 1,48 m), cu aspect caracteristic (picioare scurte, abdomen relativ voluminos), este folosit pentru munci ușoare și pentru agrement. Există numeroase rase de ponei, cele mai cunoscute fiind rasa englezească Shetland (originară din insulele omonime) și poneiul islandez.