Sari la conținut
Home » Plin de răni din cauza fostului său stăpân, un patruped este salvat în ultima clipă!

Plin de răni din cauza fostului său stăpân, un patruped este salvat în ultima clipă!

  • de

Plin de răni din cauza fostului său stăpân, un patruped este salvat în ultima clipă!

O nouă viață pentru un patruped adorabil!

Aruncat în stradă după ce a fost victima unor grave abuzuri, un patruped risca să moară din cauza lipsei de atenție. Avea nevoie urgentă de asistenţă medicală, dar mulţi oameni treceau pe lângă el de parcă nici nu ar fi existat.

Însă, totul avea să se schimbe în momentul în care o femeie cu suflet mare l-a văzut că suferea şi a vrut să-i schimbe viaţa bietului animal de companie.

L-au ridicat cu grijă din locul în care zăcea şi în timp ce se îl duceau către casă, câinele încerca să stabilească contact vizual cu femeia. Leziunea la cap îi făcea dificilă concentrarea. Încearcă să le mulţumească salvatorilor în felul său şi acest lucru este remarcabil.

De îndată ce veterinarul a putut să vadă câinele, l-a supus unui control amănunţit, explicându-le faptul că este prematur să tragă o concluzie în legătură cu însănătoşirea sa. Timpul este singurul care le va spune dacă îşi va reveni sau nu.

Poate că se va vindeca şi va duce o viaţă normală sau starea lui de sănătate se va agrava. La auzul acestor veşti, salvatoarea începe să plângă pentru că era deja îndrăgostită de căţeluş.

Vechea lui suferință s-a încheiat, fiind convins că acum se află într-o familie cu totul specială.

Patruped
Un patruped adorabil

După doar câteva săptămâni, patrupedul s-a recuperat în mod miraculos, iar acum se poate bucura de noua lui familie.