Sari la conținut
Home » Pisicuțe, găsite în gunoi și blocate într-un spațiu îngust dintre doi pereți, salvate. Ce tactici au utilizat salvatorii pentru a putea ajunge în acel loc dificil? Video

Pisicuțe, găsite în gunoi și blocate într-un spațiu îngust dintre doi pereți, salvate. Ce tactici au utilizat salvatorii pentru a putea ajunge în acel loc dificil? Video

Aceste pisicuțe, găsite în gunoi și blocate într-un spațiu îngust dintre doi pereți, au reușit să fie salvate, însă după eforturi considerabile depuse de salvatori.

Era foarte greu să fie depistați într-un spațiu atât de mic și cu pereți atât de înalți, dar din fericire cineva i-a văzut sau i-a auzit și a sunat la Hope For Paws!

Pisoii trăiau în mijlocul unei grămezi cu gunoi

Hope For Paws este o organizație non-profit de salvare a animalelor din California, dedicată salvării animalelor de companie abuzate și a animalelor fără stăpân. Ei sunt disponibili 24 de ore din 24, 7 zile din 7, pentru a răspunde la apelurile cetățenilor îngrijorați care observă animale aflate în nevoie.

Nu numai că salvează animăluțele, dar le curăță, le oferă orice îngrijiri medicale de care ar putea avea nevoie și fie le înapoiază la casele lor, fie le ajută să își găsească altele noi! Canalul lor de YouTube are sute de videoclipuri – fiecare despre un animal de companie care a fost luat dintr-o situație grea și căruia i s-a oferit o familie iubitoare!

Cele mai multe salvări necesită răbdare și, poate, un pic de trucuri pentru a salva o viață, dar Hope For Paws aproape că și-a perfecționat strategia de salvare și a reușit să adune toți pisicuții în aproape nici un moment!

Această salvare a necesitat o anumită îndemânare fizică și multă grijă

Salvatorii care au răspuns au trebuit să se cațere pe un zid cu sârmă ghimpată în partea de sus și să se strecoare printr-o mare de gunoaie, dar datorită utilizării unei pături grele de transport și a mănușilor, au reușit să o facă fără să se rănească!

Mulțumită salvatorilor care au intervenit, aceste pisicuțe, găsite în gunoi, nu mai sunt nevoite să trăiască în aceste condiții! Asta dovedește că nu există lipsă de timp sau refuz din partea oamenilor de a se implica pentru ca aceste minunate animăluțe să găsească un cămin unde să fie iubite! Ce mai contează gunoiul și sârma ghimpată când vine vorba de a se asigura că acești pisoi vor fi în siguranță?

Dacă găsiți animale de companie ca acestea care au nevoie de ajutor, recomandat este să apelați autoritățile locale, mai degrabă decât să încercați să intrați fără permisiune sau să riscați să vă răniți pe voi sau animalele.