2855 Vizualizari

Pisicile chiar au un efect benefic asupra bebelușilor. IATĂ un VIDEOCLIP care susține această idee

Mulți părinți se tem să crească animale de companie, atunci când copiii lor sunt la vârste fragede. Totuși, contrar ideii care susține că pisicile sau câini ar dăuna micuților, prin prezența lor, un studiu efectuat de o echipă de cercetători a arătat un lucru surprinzător. Contactul cu pisici sau câini, la o vârstă mică, ajută organismul să nu dezvolte, ulterior, alergii. Experții au studiat probe de sânge ale participanților la studiu ajunși la vârsta de 18 ani și au comparat nivelurile de anticorpi la alergenii proveniți de la câini și pisici, din sângele celor care au avut animale de companie, copii fiind și cei care nu au avut.

Tinerii care au avut pisici în primul an de viață sunt de două ori mai puțin susceptibili de a deveni mai tarziu sensibili la animale, comparativ cu cei care nu au avut.

Tags:

3 Comentarii

  1. Voi vorbiti in necunostinta de cauza. Mentionati cercetatori, experti etc dar fara a sursa viabila.
    Hai ca va spun eu cum ii cu pisicile:Am un prieten si fica lui este dependenta de tubul de oxigen adica il cara cu ea prin casa tocmai ca a inhalat par de pisica cand a fost nou nascuta.
    Acum fata are in jur de saptesprezece ani cinci operatii de inalaturare a parului de pisica din plamani si tot fara rezultat.
    Parul de pisica nu poate fi observat nici cu raze X nici MRI.

    • eu am crescut de foarme mica cu pisici, am fost si prematua. NU am alergii deloc, nu am probleme respiratorii pentru mine si pentru multi alti prieteni de-ai mei care au crescut cu animale in jurul lor animalele au avut un efect benefic. Poate ceea ce a patit fata prietenului tau este o exceptie.

  2. Animalele nu fac rău,sunt chiar benefice. Dacă e să se întâmple ceva rău ca în cazul acelei fete se poate întâmpla oricum si daca nu ai un animal de companie.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

powered by Binbox

X