Un câine aflat la un pas să moară pe un lac înghețat este salvat de doi tineri!

Salvare miraculoasă pentru un câine care risca să înghețe într-un lac!

Un câine, care a rămas captiv în mijlocul unui lac îngheţat a fost salvat de un om curajos care a decis să traverseze lacul pentru a putea ajunge la el. Viaţa lui era în pericol, deoarece gheaţa se putea sparge în orice moment şi astfel putea ajunge în apa rece.

Acest căţeluş a avut mare noroc să fie salvat de la temperaturi cu mult sub zero grade după ce doi bărbaţi s-au apropiat de el într-o canoe pentru a-l elibera.

Amândoi au urcat în canoe pentru a se putea apropia în condiţii de siguranţă de animalul înspăimântat şi au folosit o dronă pentru a survola zona în care se afla câinele.

Acest incident s-a petrecut în Scoţia, în zona Digby. Potrivit declaraţiilor localnicilor, Nathaniel Dentin a fost anunţat printr-un telefon că cineva a văzut un câine pierdut şi dezorientat prins în straturile de gheaţă şi zăpadă.

Nathaniel l-a chemat imediat pe prietenul său Mike Titus, pentru a-l ajuta cu această salvare. Exista o porţiune unde gheaţa se topise deja şi care era foarte favorabilă, deoarece le-a permis să vâslească direct acolo unde era câinele.

Atunci Nathaniel a avut ideea să-şi îmbrace costumul de neopren şi să-şi croiască drum prin gheaţă pentru a salva câinele. Dar nu i-a fost uşor, deoarece ruperea gheţii necesită timp.

„M-am scufundat şi am înotat de parcă aş fi avut 20 de ani”, a spus Nathaniel.

L-au transportat imediat la Digby Municipal Dog Control, unde medicii l-au examinat și au confirmat că este perfect sănătos.

Un câine
Un câine

Când au ajuns la câine, şi-au dat seama că bietul animal era mai îngrozit decât credeau şi nu ar mai fi rezistat mult. Cu toate acestea, au reuşit să-l convingă să vină în canoe.