Sari la conținut
Home » După ce au adoptat un cățel din adăpost, un cuplu a avut parte de o adevărată surpriză!

După ce au adoptat un cățel din adăpost, un cuplu a avut parte de o adevărată surpriză!

  • de

Din cuprinsul articolului

După ce au adoptat un cățel din adăpost, un cuplu a avut parte de o adevărată surpriză!

Un cățel cu totul special!

Adopția lui Ringo și a lui Razmo, doi căței adorabili, a devenit imediat o frumoasă poveste de salvare a unor animale din adăpost. Ringo şi Razmo făceau parte dintr-o serie de opt pui găsiţi abandonaţi într-un coş de gunoi. Doi dintre ei nu au supravieţuit, iar restul au fost deja adoptaţi.

Un cuplu a decis să îl adopte inițial pe Ringo, în vârstă de trei luni, însă și-au dat seama că acesta are un frate, care era orb și avea nevoie urgentă de o familie.

„Iată ceea ce va continua, fără îndoială, să fie una dintre cele mai frumoase adopţii ale anului 2021, iar pentru a găsi ceva mai bun trebuie să faceţi mari eforturi sau să apelaţi la Steven Spielberg!”, a declarat asociaţia Mustaches et Compagnie.

Totul s-a petrecut în Franța:

„Duminica aceasta a fost încărcată de emoții! Acum 2 ani, un cuplu din Vierzon, Franţa, l-a adoptat pe Pixel. Au rămas în contact cu noi, fiind foarte mulțumiți de experiență și dorind să adopte un alt câine, s-au îndrăgostit de Ringo. Razmo a fost diagnosticat ca fiind orb, cu cataractă congenitală fără posibilă intervenție chirurgicală. Întâlnirea s-a încheiat, iar cei doi au plecat.”

Ideea voluntarilor a fost să le propună o dublă adopție, iar după ce s-au gândit mai bine, au decis să îi salveze viața și fratelui său.

Prin urmare, cei doi câini erau ultimii care aşteptau o familie iubitoare şi viața avea să le pregătească o adevărată surpriză. Nu doar că vor fi împreună mereu, însă vor face parte dintr-o familie cu totul deosebită, care știe să aprecieze animalele de companie.

Adopția reprezintă mereu cea mai bună decizie pe care o puteți lua în momentul în care vă doriți un animal de companie.