Sari la conținut
Home » Pisica, un mic oportunist cu blană și mustăți. 5 moduri în care „profită” de noi la maxim

Pisica, un mic oportunist cu blană și mustăți. 5 moduri în care „profită” de noi la maxim

copil și pisica; sursă foto: cutepet.ro

Pisici somnoroase pe la culcușuri se adună! Să ne punem de acord asupra câtorva lucruri înainte de a intra în subiecte:

1. Pisicile dorm mai bine și mai mult decât oamenii și 2, pisicile sunt mai deștepte decât oamenii. Suntem pe aceeași lungime de undă? Minunat! Să trecem la cinci moduri în care pisicile profită la maxim de som: Furtul de scaune

Pisica și furtul de scaune

Ți-ai lăsat vreodată scaunul pentru câteva minute doar pentru a te întoarce și a găsi o felină în locul tău? Fie că deja moțăie (cum fac asta atât de repede?), fie că se holbează la tine cu cea mai dulce și totodată cea mai drăguță privire pe care ai văzut-o vreodată.

Alegem fie să luăm un alt scaun, fie să mutăm pisica, fie să ne echilibrăm chiar pe marginea scaunului. Pisicile știu că ne confruntăm cu această enigmă. De asemenea, ele știu că probabil le vom lăsa să rămână acolo unde s-au plantat. Nu numai că pisicile au parte de un somn spectaculos, dar ne-au și manipulat (din nou), ceea ce le face plăcere.

Animale de companie maiestre

Unele pisicuțe ațipesc în aer liber, trândăvite pe brațul unei canapele sau odihnindu-se ca la yoga în mijlocul podelei. În timp ce ele dorm atât de deschis, noi avem ocazia să le admirăm grația și frumusețea. Dar pisicile sunt animale de companie mai deștepte decât noi (vă amintiți?) și, uneori, preferă să se ascundă sub un pat sau în spatele unei perdele.

Sunt atât de pricepute încât, ocazional, nu reușim să le localizăm cartierul lor general de somn. Ele fac acest lucru intenționat. Ascunzându-se, își cresc șansele de a trage un pui de somn bombă, iar ele se odihnesc știind că ne-au mai tras încă o dată pe sfoară.

Părul de pisică a devenit un accesoriu zilnic

Pisicuțele adoră să doarmă pe hainele noastre, mai ales dacă acestea sunt așezate frumos pe patul nostru, curate și în mare parte fără riduri, pregătite pentru ziua următoare. Și apoi ieșim de la duș și ne găsim pisica noastră dormind pe hainele menționate mai sus.

Să recunoaștem, prieteni: Ne-am obișnuit să purtăm părul de pisică drept accesoriu. Ne-ar plăcea să credem că pisicile noastre nu încearcă să ne saboteze pantalonii negri și puloverele albe, dar în schimb credem că o fac pentru că ne adoră mirosul și vor să ne trimită în lume cu amintiri stratificate ale lor pe hainele noastre.

Pisica doarme pe unde apucă

Dacă soarele intră pe fereastră, există o șansă foarte mare ca pisica să fie întinsă în mijlocul unei bălți de soare. Și de ce nu? Este cald, iar căldura ne poate face să ne simțim somnoroși. Este posibil sau nu să mă fi ghemuit de câteva ori într-o baltă de soare de mărimea unei persoane.

Ceea ce știu pisicile este că, nu numai că este un loc minunat pentru somn, dar este, de asemenea, plin de energie de încărcare solară. În timp ce pisicuțele sunt plecate în țara viselor, urmărind șoareci și lovind curele de halat de baie, contorul lor de energie interioară crește.

S-ar putea să nu folosească această rezervă de energie în momentul în care se trezesc, dar o vor folosi. Sunt sigur că sunteți familiarizați cu drumurile de la 3 dimineața pe hol și cu zoom-urile de după cutia de gunoi. Acestea sunt sponsorizate de bălțile de soare.

Somnul nostru este mult mai bun atunci când îmbrățișăm o pisică

Noi, oamenii și pisicile noastre, beneficiem de îmbrățișări comune în timp ce ne uităm la televizor sau citim. Căldura unei pisici în poală este raiul pur pentru noi, iar pisicile nu se mai satură de mâinile noastre care le mângâie blana și simt acea vibrație de dragoste.

Pisicile inteligente din întreaga lume știu că aceasta este o rețetă pentru un somn de calitate. Și mai bine? Împărtășirea unui pui de somn cu un om. Somnul nostru este mult mai bun atunci când îmbrățișăm o pisică, preluând astfel mojo-ul lor suprem de somn. Hei, poate că asta explică acele vise misterioase cu șoareci pe care le am uneori, potrivit catster.com.