De 2821 Vizualizari

Pisica asta a facut 2 MIL de EURO din PREZENTARI DE MODA

 EA este probabil cea mai BOGATA pisica din lume! Si duce o viata pe masura…

 

Are doua bone, cont pe Instagram, calatoreste cu un luxos avion privat si un bucatar ii pregateste fiecare masa. O cheama Choupette si este pisica Siameza a celebrului designer Karl Lagerfeld (director de creatie la Chanel si Fendi)!

karl si choupette

Pufoasa de culoare alba nu doar ca se bucura de o viata extrem de luxoasa, dar are si banii necesari care sa i-o mentina, in cazul in care stapanul sau ar falimenta. Felina a castigat anul trecut mai mult decat orice model care a pasit pe catwalk: 2,172,629 de lire! Celebra Cara Delevigne, unul dintre cele mai bine cotate modele la ora actuala, nici nu viseaza la astfel de castiguri.

choupette-lagerfeld-shooting-800x533

Mai tulburator este ca Choupette a castigat acesti bani din doar DOUA prezentari de moda! O colaborare a fost cu o linie de cosmetice, iar a doua a fost realizarea unui calendar pentru pasionatii de automobile de lux.

karl legerfeld

Pisica se pare ca l-a intercut la incasari pe celebrul Grumpy cat, care a facut bani din reclame la mancare. Dar stapanul Lagerfeld are o explicatie pentru absenta felinei sale din acest gen de joburi: “Nu ii permit sa faca reclame la hrana pentru pisici. Ea e prea sofisticata pentru asa ceva”.

Si, adevarul este ca cine ar manca hrana din conserva atunci cand ai milioane de lire in cont?…

 

Si daca vreti sa intelegeti ce inseamna cu adevarat extravaganta, celebrul designer a facut o dezvaluire de te va lasa cu gura cascata: “Choupette m-a insotit la prezentarea colectiei Chanel de la New York. Am cazat-o la hotelul Mercer (unul dintre cele mai luxoase din lume), a avut propria camera si o servitoare permanenta”.

 

Nu suporta alte animale si nici copiii!

 

Choupette sta doar cu mine. Nu suporta alte animale si nici copiii. Se intelege bine cu cele doua bone ale ei, care au rolul de a se juca mereu cu ea, de a-I face tratamentele cosmetice pentru blana ei superba, cat si pentru ochi. Ea e centrul lumii! Daca ai vedea-o, ai intelege!”, a declarat Lagerfeld. “E un fel de Greta Garbo! Are ceva de neuitat in felul in care se misca, in felul in care se joaca. E o adevarata inspiratie pentru eleganta, pentru atitudine”, a mai explicat barbatul in varsta de 81 de ani.

karlka

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X