Sari la conținut
Home » Pierdut de stăpâna lui, un cățel deprimat își încearcă norocul într-un autobuz!

Pierdut de stăpâna lui, un cățel deprimat își încearcă norocul într-un autobuz!

Pierdut de stăpâna lui, un cățel deprimat își încearcă norocul într-un autobuz!

Totul s-a petrecut în Londra!

În timpul unei plimbări obișnuite într-un parc din Londra, o femeie a observat că Pitbull-ul său pe nume Boston, s-a pierdut fără urmă!

Căutarea câinelui a durat aproape o săptămână, timp în care femeia a căutat informaţii cu ajutorul reţelelor sociale şi în rândul cetăţenilor din zona parcului. Spre norocul ei însă, un șofer de autobuz care își ducea la îndeplinire îndatoririle zilnice, a observat patrupedul singur și speriat.

S-a apropiat de câinele aflat în spatele autobuzului și a încercat să-l consoleze și să-l convingă să coboare, dar Boston a rămas nemișcat. A înțeles imediat că patrupedul suferă din cauza despărțirii de stăpân, iar asta l-a motivat să depună toate eforturile pentru reunirea celor doi.

Şoferul chiar s-a gândit să să doarmă în vehicul cu câinele, susţinând că este docil, însă foarte speriat, dar a fost împiedicat de compania de transport public.

L-a luat în braţe şi l-a hrănit, deşi nimic din toate acestea nu au putut să-i schimbe expresia tristă.

Fotografiile au fost distribuite masiv, până au ajuns la ziarele locale. Mulţumită acestei acţiuni, medicul veterinar al lui Boston l-a văzut şi a contactat-o de urgenţă pe Paulina, proprietara lui Boston.

Pierdut de stăpâna lui